Naisille jatkoaikatappio

Suomi - Sveitsi 1-2

Suomen toisesta ottelusta muodostui varsinainen trilleri kotiyleisön kannustaessa voimakkaasti kotijoukkuetta. Sveitsi aloitti ottelun kovalla asenteella ja hallitsi lievästi ottelun alkua ja tätä edesauttoi ottelun alkuun Suomen saamat kaksi jäähyä. Noora Räty torjui Sveitsin maalintekoaikeet. Suomen maalitili aukesi ajassa 5.51, kun Tanja Niskanen onnistui Tiina Saarimäen syötöstä tekemään Suomen avausmaalin.

Toinen erä oli täydellistä Suomen hallintaa Suomen voittaessa laukaukset 18-3, maalitilanteissa Suomi ei vain onnistunut. Myös kolmannessa erässä Suomella oli tilaisuuksia ratkaista ottelu.

Jatkoajalla Sveitsi käytti ainoan maalintekotilanteen ja voitti ottelun 1-2.

Kokonaisuudessaan Suomen joukkue taisteli hyvin läpi ottelun, tänään se ei vain riittänyt.

Pelit jatkuu tiistaina, jolloin vastaan asettuu Kanada.

Suomen parhaana palkittiin Jenni Hiirikoski.