Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Serbia kuittasi murskaavasti

 
Serbia kuittasi murskaavasti

Puntit kääntyivät täysin lentopallon maailmanliigassa yhdessä yössä, kun Serbia kuittasi lauantaina perjantaisen tappionsa Suomelle suoraan kolmessa erässä 3-0 (25-21, 25-15, 25-21). Belgradin illassa ei suomalaisilla paljoakaan ilon aiheita löytynyt.

Suomen peli ei lähtenyt kulkemaan missään vaiheessa ja Serbia osoitti olevansa maailmanluokan joukkue edellispäivän tappion sytyttämänä.

- Olen todella vihainen. Tappio harmittaa aina, mutta tänään erityisesti tapa jolla se tuli. Emme yrittäneet tarpeeksi ja pelissä ei ollut oikeastaan mitään hyvää, tiivisti iltaa Suomen päävalmentaja Daniel Castellani.

Castellani muistutti toki Serbian pelanneen paljon perjantaita paremmin.

- Kyllä Serbia näytti suurutensa ja syyn siihen miksi se on arvokisoissa usein mitaleilla.

Castellani yritti löytää kentälle runsailla vaihdoilla toimivaa kuusikkoa, turhaan. Matti Hietanen (4 pistettä) ja Antti Siltala (9) aloittivat yleispelaajina, Mikko Oivanen (7) hakkurina ja Konsantin Shumov (9) sekä Jukka Lehtonen (1) keskipelaajina. Liberona pelasi tutusti Jarmo Korhonen.

Passari Vlado Petkovic löysi oikeat hyökkääjät hienosti. Serbian keskipeli oli aivan eri luokkkaa kuin perjantaina. Dragan Stankovic ja Marko Podrascanin tekivät molemmat yhdeksän pistettä ja erityisesti Podrascanin oli torjunnassa vahva.

Lohkon toisessa otteluparissa Argentiina otti toisen voiton Portugalista, nyt numeroin 3-1.

Argentiina johtaa kahden viikonvaihteen jälkeen lohkoa yhdeksällä pisteellä. Serbialla on pisteitä kuusi, Portugalilla viisi ja Suomella 4. Lohkon kaksi parasta selviää Puolan Sopotissa pelattavaan lopputurnaukseen.

Ensi viikonloppuna perjantaina ja lauantaina Suomi kohtaa kotiavauksessaan Argentiinan.

- Tarvitsemme viikonlopusta pisteitä ja ainakin yhden voiton. Argentiinan voitot Portugalissa eivät olleet yllätys. Joukkue on ollut pidempään yhdessä ja pelasi Portugalissa tasapainoisesti, Castellani kommentoi tulevaa.

Suomen pistemiehet:
Antti Siltala 9, Konstantin Shumov 9, Mikko Oivanen 7, Urpo Sivula 5, Matti Hietanen 4, Tuomas Sammelvuo 3, Mikko Esko 1, Jari Tuominen 1, Jukka Lehtonen 1. Sauli Sinkkonen, Eemi Tervaportti, Jarmo Korhonen (L).

Serbian pistemiehet:
Milos Nikic 13, Sasa Starovic 12, Nicola Kovasevic 11, Dragan Stankovic 9, Marko Podrascanin 9.

Lentopalloliiton tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle