Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Argentiinalta puuttuu kaksi avainpelaajaa

 
Argentiinalta puuttuu kaksi avainpelaajaa

Argentiina ei pääse pelaamaan aivan parhaalla miehistöllään Suomea vastaan lentopallon Maailmanliigan otteluissa Lahdessa. Lauantain ottelulla on myös suuri kansainväline yleisö; se nähdään tv-kanavilla ympäri maapallon Maailmanliigan viikon otteluna.

Argentiinan joukkueesta puuttuvat kaksi tärkeää pelaajaa ovat Gustavo Scholtis ja libero Alexis González.

- González tuli juuri ensimmäistä kertaa isäksi ja Scholtisilla puolestaan on perheessä ongelmia. He ovat molemmat tärkeitä pelaajia meille ja toivottavasti he ovat jo seuraavana viikonloppuna taas mukana, Argentiinan valmentaja Javier Weber sanoo.

Mutta Argentiinan joukkueessa tähtiä riittää, muun muassa 21-vuotias Facundo Conte.

- Hän on paras nuori pelaaja maailmassa tällä hetkellä. Hänellä on erittäin hyvä hyökkäys ja aloitussyöttö, Weber kehuu.

Weber ja Suomen maajoukkueen valmentaja Daniel Castellani ovat vanhoja tuttuja ja pelikavereita. He pelasivat yhdessä Argentiinan maajoukkueessa ja Italiassa. Weber pelasi myös Castellanin valmentamassa maajoukkueessa.

- Arvostan hyvin paljon Danielin työtä. Hän on hyvä valmentaja ja erittäin hyvä ystävä. Täydellinen valinta Suomelle.

- Meillä on hyvin samanlaiset ajatukset lentopallosta. Tiedän millä lailla Danielin joukkueet pelaavat. Haluan tietysti nyt voittaa Suomen, mutta vielä enemmän haluaisin voittaa Brasilian, Weber hyväntuulisesti naurahtaa.

Argentiinan joukkueessa on myös yksi SM-liigasta tuttu pelaaja, Raision Loimun ex-peluri Diego Bonini.

- Oli todella mukavaa tulla taas Suomeen. Minulla on täältä todella hyvät muistot. Olin silloin ensimmäistä kertaa pelaamassa ulkomailla ammattilaisena. Raisio oli mukava pieni paikka ja isompi Turku ihan lähellä. Suomen Cupin voitto oli silloin hieno asia, Bonini muistelee.

Argentiinan joukkue Lahdessa
1 Gabriel Arroyo
4 Lucas Ocampo
5 Nicolás Uriarte
7 Facundo Conte
9 Rodrigo Quiroga
10 Diego Bonini
11 Sebastian Sole
12 Federico Pereyra
13 Cristian Poglajen
14 Pablo Crer
15 Luciano De Cecco
17 Mariano Giustiniano
18 Franco López
19 Maximiliano Gauna

Joukkueenjohtaja
Facundo Rizzone

Päävalmentaja
Javier Weber

Apuvalmentaja
Flavio Leoni

Lentopalloliiton tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle