Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Suomi ja Hollanti iskevät kolmessa maaottelussa

 

Suomi ja Hollanti iskevät kolmessa maaottelussa


Suomi ja Hollanti tarjoavat lentopallofaneille kolme huipputason miesten maaottelua tällä viikolla. Ensimmäinen kova taistelu nähdään Loimaalla torstaina, toinen Raisiossa perjantaina ja kolmas Forssassa lauantaina.

Suomen maajoukkue hioo Hollantia vastaan peliään syyskuun EM-kisoihin Itävaltaan. Maajoukkueen liberoiksi ovat palanneet Pasi Hyvärinen ja Jesse Mäntylä. Muutenkin Suomella on nyt kasassa paras mahdollinen joukkue, jossa on mukana muun muassa Maailmanliigan pistepörssin voittanut huippuluokan pallontappaja, hakkuri Mikko Oivanen.

- Hollannilla on paljon hyviä ja isoja pelaajia, jotka ovat vahvoja hyökkäämään. Peleistä tulee varmasti tiukkoja, Suomen maajoukkueen päävalmentaja Daniel Castellani sanoo.

Hollanti tuo Suomeen 14 pelaajaa, joista seitsemän on yli kaksimetrisiä ja joukkueen keskipituus on komeasti 199,9 cm. Joukkueen tunnetuimpia nimiä ovat Jeroen Rauwerdink, Rob Bontje ja Nico Freriks. Joukkuetta valmentaa 46-vuotias Edwin Benne, joka oli voittamassa pelaajana maalleen mm. olympiahopea Barcelonassa 1992.

Suomi kohtasi Hollannin viimeksi EM-kisoissa 2009 Istanbulissa, jossa Hollanti oli parempi 3-2. 2000-luvulla joukkueet ovat kohdanneet kaikkiaan 11 kertaa ja voitot ovat hollantilaisille 9-2.  Kaikkien aikojen maaotteluvoitot ovat 31-17 hollantilaisten eduksi. Hollanti muistetaan parhaiten Atlantan olympiavoitostaan 1996.

Suomi-Hollanti-ottelut

18.8. klo 18.30 Loimaan liikuntahalli: Suomi - Hollanti
19.8. klo 18.30 Raisio, Kerttulan liikuntahalli: Suomi - Hollanti
20.8. klo 17.00 Forssa, Feeniks-halli: Suomi - Hollanti

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle