Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Suomi löi Hollannin musertavasti 3-0

 

Suomi löi Hollannin musertavasti 3-0


Suomen miesten lentopallomaajoukkue nujersi Hollannin musertavilla lukemilla Raisiossa perjantaina pelatussa maaottelussa. Suomen 3-0-voitto tuli selkein erin 25-14, 25-21 ja 25-19.

Syyskuun EM-kisoihin valmistautuva Suomen joukkue teki hienoa työtä jopa ilman kahta avauskuusikon yleispelaajaansa.

Antti Siltala ja Olli Kunnari olivat kokonaan sivussa ottelusta. Siltalalla on reidessä vamma, joka ei ole kovin vakava, mutta hänen pelaamisensa lauantaina joukkueiden kolmannessa ottelussa Forssassa ei ole varmaa.

Suomen aloituksessa olivat nyt Mikko Esko passarina, Tuomas Sammelvuo ja Matti Hietanen yleispelaajina, Urpo Sivula hakkurina, Konstantin Shumov ja Jukka Lehtonen keskipelaajina sekä Pasi Hyvärinen liberona.

Molemmat Oivaset eli hakkuri Mikko ja keskipelaaja Matti olivat nyt vaihtomiehinä. Päävalmentaja Daniel Castellani antoi uusille miehille peliaikaa.

- Nyt halusin antaa näyttöpaikkoja niille pelaajille, jotka eivät ole vielä päässeet kentälle. Tämä oli meiltä parempi peli kuin eilen, Castellani kehui.

- Lauantain viimeinen peli on kuitenkin kaikkein tärkein. Siinä nähdään pysyykö pelissä sama taso kuin tänään.

Suomen pelaajista Urpo Sivula teki 15 pistettä (plusmiinus +10). Keskipelaaja Konstantin Shumov oli jälleen tehokas 10 pisteellä (+4) ja toinen keskipelaaja Jukka Lehtonen saalisti 8 (+5).

Hollannin valmentaja Edwin Benne vaihtoi myös joitakin pelaajia aloituskokoonpanostaan, mutta lopputulos oli huono.

- Peli oli kokonaisuudessaan iso pettymys. Meidän joukkueemme ei saanut peliään käyntiin missään vaiheessa, Benne harmitteli.

Ottelua oli Raisiossa seuraamassa mukavasti 738 katsojaa.

Torstaina Loimaalla Suomi voitti viiden erän trillerin 3-2. Joukkueiden kolmas kohtaaminen on Forssan Feeniks-hallissa lauantaina klo 17.00.

Lentopalloliiton tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle