Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Suomen naiset taipuivat Sveitsille Puolassa

 

Suomen naiset taipuivat Sveitsille Puolassa


Suomen naisten salibandymaajoukkue koki Puolan-turnauksen toisessa ottelussaan tappion kun Sveitsi oli parempi maalein 6-4 (2-3, 1-1, 3-0). Suomen loistava alku suli virheisiin, joiden myötä ote siirtyi vastustajalle.

Päiväpelissä Puolan lyönyt Suomi sai peliin parhaan mahdollisen alun kun Elina Kujala, Hanna-Mari Uimonen ja Katri Luomaniemi latoivat alle 17 minuutissa taululle kolmen maalin johdon. Minuutti Luomaniemen osuman jälkeen peli oli kuitenkin enää 3-2 Sveitsin kahden salamamaalin jälkeen.
Vielä toisessa erässä Ella Alanko iski Suomen 4-2-johtoon, mutta siihen suomalaisten maalinteko tyssäsi. Sveitsi kavensi vielä ennen toista taukoa, ja päätöserän puolivälissä se iski runsaassa kahdessa minuutissa kahdesti kirien ensi kertaa edelle. Loppunumerot Sveitsi vieritti Suomen tyhjään verkkoon.

- Ensimmäinen erä oli meiltä loistavaa pallollista peliä ja oltiin sillä tasolla, jolla voitetaan isoja asioita, Suomen päävalmentaja Karo Kuussaari kertoi.
- Pikkuhiljaa oma peli kuitenkin romahti ja vastustajan maalit tulivat todella rankoista yksilötason virheistä. Kaiken kaikkiaan Sveitsi oli ottelussa meitä energisempi ja tuoreemman oloinen joukkue.

Lauantaina Suomi kohtaa aamupäivällä Saksan ja illalla Tshekin.

Salibandyliiton tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle