Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Salibandynaiset murjoivat Saksan 12-1 kuuden maan turnauksessa

 

Salibandynaiset murjoivat Saksan 12-1 kuuden maan turnauksessa


Suomen salibandynaiset palasivat voittokantaan Puolassa pelattavassa kuuden maan turnauksessa kaatamalla saksattaret peräti 12-1 (5-0, 1-1, 6-0).

Eilen Suomi nappasi avausottelussaan 7-2 voiton Puolasta, mutta kärsi Sveitsille kirvelevän 4-6 tappion iltaottelussaan taivuttuaan loppuminuuteilla. Lyhyen palautumisen jälkeen Suomi teki kelpo esityksen tänään klo 11 alkaneessa kolmannessa ottelussa, jossa vastassa oli etukäteen Sveitsiä selvästi heikompi Saksa.

Ottelu etenikin käsikirjoituksen mukaan ja Saksa jäi kelkasta jo 20 minuutin jälkeen, kun Suomi otti vastustajalta luulot pois takomalla taululle 5-0 luvut. Toinen erä oli maltillisempaa erälukemien ollessa 1-1, mutta viimeisellä 20. minuuttisella nähtiin Suomi-show sinivalkoisten namutellessa kuusi osumaa.

Päävalmentaja Karo Kuussaari ei voinut olla kuin tyytyväinen suojatteihinsa.
- Eka erä oli positiivinen, mutta tuudittauduttiin ehkä hieman pelin helppouteen, toisessa passivoiduttiin ja Saksa myös aktivoitti peliään. Kolmannessa päästiin taas tasollemme. Haettiin suoria suoria laukauksia, pelattiin pallo lähituille ja sitä kautta maaleja alkoi ropista. Ja vastapuolella alkoi näkyä väsymyksen merkkejä.

- Tässä oli hyvä tilaisuus nähdä Saksa joukkueena joulukuun MM-kisoja ajatellen. Siellä pitää olla hyvin huolellinen näitä ns. pieniä salibandymaita vastaan, kokenut maajoukkuevalmentaja Mika Muukkonen muistuttaa.

Suomen parhaana palkittiin Kristiina Kauppila.

Salibandyliiton tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle