Suomen naiset jättivät Tshekin nollille Karlstadissa

Suomen naisten salibandymaajoukkue voitti myös toisen ottelunsa Ruotsin Karlstadissa pelattavassa EuroFloorball Tour -turnauksessa. Eilen Sveitsin kaatanut Suomi löi tänään Tshekin maalein 4-0 (1-0, 0-0, 3-0) ja nappasi vielä sarjataulukkoon lisäpisteen voittamalla otteluun kuuluneen rangaistuslaukauskisan.

Ottelun voittomaali nähtiin jo kolmannella minuutilla kun Tiia Ukkonen laukoi Suomen johtoon Kristiina Kauppilan syötöstä. Lisää nähtiin vasta päätöserän alussa Mari Tuppuraisen maalatessa. Loput maalit tulivat minuutin välein päätösjakson puolivälissä kun ensin osui Karoliina Kujala ja perään Laura Mertsalmen tarjoilusta Eliisa Alanko. Kolmen kierroksen rangaistuslaukauskisassa Eliisa Alangon ja Katri Luomaniemen onnistumiset riittivät Suomen voittoon kun kisan aloittanut Hanka Lackova jäi Tshekin ainoaksi onnistujaksi.

Turnauksen päätösottelussa sunnuntaina klo 16 kohtaavat Suomi ja Ruotsi.

Salibandya, Karlstad, Ruotsi
EuroFloorball Tour

Suomi - Tshekki 4-0 (1-0, 0-0, 3-0)
1. erä: 2.28 Tiia Ukkonen (Kristiina Kauppila) 1-0.
2. erä: Maaliton.
3. erä: 45.41 Mari Tuppurainen (Alli Tikkanen) 2-0, 50.09 Karoliina Kujala 3-0, 51.12 Eliisa Alanko (Laura Mertsalmi) 4-0.

Rangaistuslaukauskisa: Hanka Lackova Tshekki (+) Eliisa Alanko Suomi (+)
Jana Vojackova Tshekki (-) Katri Luomaniemi Suomi (+) Lucie Paulovicova Tshekki (-).

Suomi voitti rangaistuslaukauskisan. Pisteet Suomelle 3-0.