Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Vierasottelujen tuska ei hellitä

 
Vierasottelujen tuska ei hellitä


Ei uutta länsirannikolta Tampereen Pallo-Veikoille. Joukkue jatkoi synkeää vieraspelien saldoaan PoPaa vastaan, ja tappiolukemat kirjattiin nyt 2-1. Tamperelaiset olivat hyvin pelissä mukana, mutta ratkaisevilla hetkillä viimeistely ontui - jälleen kerran.

Kotijoukkue sai peliin unelma-alun, kun se siirtyi johtoon jo 45 sekunnin pelin jälkeen. TPV ei saanut purettua palloa alueeltaan ja pienen hässäkän jälkeen Antti Sumiala pääsi siirtämään porilaiset johtoon.

TPV tuli kuitenkin tasoihin avausjaksolla. Sampsa Isoaho avasi pitkällä ja maalivahti Lauri Pirhosen oltua kaukana maaliltaan Jussi Kemmo ehti palloon ensimmäisenä ja toimitti sen tyhjään verkkoon.

Toisella jaksolla molemmilla oli paikkansa ratkaisuun. PoPalla tilanteita oli runsaasti ja ilman maalivahti Michal Slawutan venymisiä olisi TPV ollut vaikeuksissa.

Loistavat paikkansa oli silti vieraillakin. Tasatilanteessa Jani Nyblom pääsi läpiajoon, mutta jäätyi ratkaisupaikassa pahemman kerran. Myös Kalle Kankala pääsi useisiin tilanteisiin, tuloksetta.

Porilaiset sen sijaan onnistuivat 64. minuutilla. Avausmaalin syöttänyt Sumiala antoi oivan syötön ja Mishael Akuffu nosti taidokkaasti takanurkkaan yli Slawutan.

Kun TPV:n loppurynnistys ei tuottanut tulosta, jäivät pisteet Poriin.

- Jätkät tsemppaavat hyvin, mutta maalinteko on edelleen tuskaa. Molemmissa päissä oli tänään hyviä paikkoja ja saimme hyvän paineen loppuun. Kyllähän PoPallakin oli tilanteita, mutta Slawuta oli meillä mies paikallaan, päävalmentaja J-P Mäkinen kertoi.

Porissa TPV:n takalinjoilla nähtiin Johannes Mononen, joka korvasi poissaolleen Markku Viitasen, ja suoriutui tehtävästään hyvin.
Pois Pallo-Veikoilta olivat myös Daniel ja Jaakko Pasanen pienten vammojen vuoksi.

- Daniel on valitellut takareittään ja olemme säästelleet häntä. Sama Pasasen kohdalla. Ei viitsi hajottaa paikkoja turhaan.

Tappion myötä TPV:n ensi viikon ottelut ovat entistäkin tärkeämpiä. Keskiviikkona kohdataan pakkovoiton edessä oleva Atlantis ja lauantaina edessä on elintärkeä kamppailu TP-47:aa vastaan.

PoPa
1 Pirhonen Lauri
4 de Mattia William
6 Vuorinen Jari
7 Mäkelä Samu-Petteri (61' 31 Santahuhta Matti)
8 Santahuhta Ilkka
9 Sumiala Antti
10 Vihtilä Teemu
11 Melarti Tom (72' 13 Koivunen Kari-Pekka)
17 Akuffu Mishael
18 Junnila Toni
27 Paulao

TPV
30 Slawuta Michal
2 Isoaho Sampsa
3 Juura Iikka
8 Lindberg Arto
9 Rönkkö Jaakko (86' 7 Lindberg Petri)
10 Eränen Jarno
11 Nyblom Jani
14 Kankala Kalle
20 Venäläinen Jarno
21 Kemmo Jussi
26 Mononen Johannes

Yleisö
1354

Veikkauspörssi
3 Sumiala Antti, PoPa
2 Slawuta Michal, TPV
1 de Mattia William, PoPa

TPV:n tiedotteesta  / UrheiluTampere.com


Takaisin edelliselle sivulle


Tampereen Pallo-Veikot - logo

TPV - 2009 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009

Ottelut kaudella 2009

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Danila Bulgakov Ilveksen riveihin

Danila Bulgakov Ilveksen riveihin

Tampereen Ilves vahvistaa joukkueen hyökkäysosastoa U15-, U17-, U18- ja U19-nuorisomaajoukkueet läpikäyneellä Danila Bulgakovilla. 18-vuotias nuorukainen siirtyy Ilvekseen AC Oulun riveistä. Bulgakovin sopimus on mallia 2+1.

Lue lisää
Ilvekselle neljä uutta pelaajaa

Ilvekselle neljä uutta pelaajaa

Ilveksen riveihin uusina pelaajina siirtyvät Juhani Pikkarainen, Matias Kivikko Arraño ja Roope Riski. Joona Veteli puolestaan palaa Ilves-paitaan Kuopiosta.

Lue lisää
Punakone uuteen kauteen tutuissa käsissä

Punakone uuteen kauteen tutuissa käsissä

Ratkaisut Punakoneen valmennuksesta kaudelle 2024 on tehty. Nousuun huipentuneen edellisen kauden jälkeen Ash Civilin sopimus TPV:n kanssa päättyi, ja taitava valmentaja seuraa jatkossa unelmiaan muualla.

Lue lisää
Joonas Rantanen Ilveksen päävalmentajaksi

Joonas Rantanen Ilveksen päävalmentajaksi

Veikkausliigassa pelaava Tampereen Ilveksen miesten edustusjoukkue saa kaudelle 2024 uuden päävalmentajan, kun Joonas Rantanen siirtyy Tampereelle.

Lue lisää
Sylvanus Nimely vahvistamaan Ilveksen hyökkäystä

Sylvanus Nimely vahvistamaan Ilveksen hyökkäystä

22-vuotias liberialainen hyökkääjä Sylvanus Nimely on solminut Ilveksen kanssa kauden 2022 loppuun asti ulottuvan sopimuksen.

Lue lisää
Erkka Helminen sopimukseen Ilves-Kissojen kanssa

Erkka Helminen sopimukseen Ilves-Kissojen kanssa

Seitsemän vuotiaana TP-49:ssä aloittanut poika on nyt 24-vuotias mies ja omaa kokemusta viiden vuoden ajalta Ykkösestä FC Hakan matkassa.

Lue lisää