Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Halsti ja Perovuo mukaan Huuhkajiin

 
Halsti ja Perovuo mukaan Huuhkajiin


Suomen jalkapallomaajoukkueen valmentaja Stuart Baxter on täydentänyt Saksaan maanantaina lähtevää joukkuettaan kahdella nimellä. Mukaan kutsuttiin Malmo FF:n toppari Markus Halsti sekä ensikertalainen, FC Hongan keskikenttäpelaaja Joel Perovuo.

Tainio jättää Saksa-pelin väliin

Halsti on pelannut urallaan aiemmin kaksi A-maaottelua, Perovuolla ei ole takanaan kuin yksi B-maaottelu vuodelta 2008 Italiaa vastaan – jossa hän teki maalin. Lisäksi Niklas Tarvajärvi liittyy joukkueeseen maanantaina ja Markus Heikkinen palaa pelikieltonsa jälkeen kokoonpanoon.

Teemu Tainio ei matkusta polvivaivojen vuoksi Saksaan ja Hannu Tihinen sekä Petri Pasanen joutuvat jättämään ottelun väliin pelikiellon vuoksi. Hermanni Vuorinen puolestaan jää Suomeen varapelaajaksi.

Palloliiton tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle