Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje
Suomen naiset kohtaavat lauantaina Armenian.

Naisten maajoukkue kohti kauden päätösottelua

 
Naisten maajoukkue kohti kauden päätösottelua

Naisten maajoukkue päättää pitkän kautensa 2009 lauantaina (21.11.) pelattavaan MM-karsintaotteluun Armeniaa vastaan. Ottelu on naisten maajoukkueelle samalla ensimmäinen kotimaassa EM-lopputurnauksen jälkeen.

Puhdas peli takana

Naisten maajoukkue on aloittanut MM-karsinnat kolmella vierasottelulla ja tulos on ollut mainio. Niin Armenia, Slovenia kuin Portugalikin ovat kaatuneet puhtaasti ja Suomi lähtee lauantain kamppailuun tilillään kolmesta ottelusta täydet yhdeksän pistettä maalierolla 8-0.

Asetelmat karsintalohkossa ovat muotoutuneet alusta asti odotetunlaisiksi, sillä Suomen ohella Italia on koonnut kolmesta pelaamastaan ottelusta täydet pisteet. Italia pitää lohkon kärkipaikkaa hallussaan tällä hetkellä maalieron turvin. Tulevana lauantaina lohkossa pelataan myös toinen ottelu, jossa lohkokolmonen Slovenia emännöi Portugalia. Kuluvan vuoden viimeinen ottelu karsintalohkossa pelataan ensi keskiviikkona (25.11.) Armenian matkatessa Italian vieraaksi.

MM-karsinta jatkuu ensi vuoden maaliskuun lopulla. Suomi kohtaa Italian vieraissa 31.3. ja sen jälkeen edessä ovat kotiottelut Portugalia (19.6.), Italiaa (23.6.) ja Sloveniaa (25.8.) vastaan. Karsintalohkosta ainoastaan voittaja selviytyy jatkokarsintaan. Jatkokarsinnassa kahdeksan joukkuetta jaetaan neljään ottelupariin, joiden voittajat selviytyvät MM-lopputurnaukseen. Häviäjien kesken pelataan vielä erillinen karsinta, jonka voittaja karsii paikasta lopputurnaukseen Pohjois- ja Keski-Amerikan karsinnan kolmosta vastaan.

Naisten MM-karsintaottelu Suomi-Armenia pelataan Finnair Stadiumilla Helsingissä ja ottelu alkaa lauantaina kello 16.00.

Palloliiton tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle