Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Naisleijonat Saksan turnaukseen

 
Naisleijonat Saksan turnaukseen

MLP Nations Cup viimeinen näyttöpaikka olympialaisiin

Vancouverin talviolympialaiset häämöttävät vajaan kahden kuukauden päässä. Viime kevään MM-kotikisoissa pronssimitaleja juhlineet naisleijonat tähtäävät kärkikolmikkoon Kanadan olympiakaukalossa – seuraava ja viimeinen välietappi matkalla kohti suurta tavoitetta on Saksa ja Ravensburg, missä pelataan kovatasoinen MLP Nations Cup 5.-9.1.2010.

MLP Nations Cupin voittoa tavoittelevat emäntämaa Saksan ja Suomen lisäksi Kanada, Ruotsi, Sveitsi ja Venäjä. Suomen joukkueessa on mukana myös ulkomailla pelaavat kärkipelurit, joten naisleijonien iskukyvyn pitäisi olla kovaa luokkaa. Ja syytä onkin – turnaus on viimeinen näyttöpaikka olympiavalintoja ajatellen. Suomen naisten olympiajoukkue julkaistaan turnauksen jälkeen keskiviikkona 13.1.2010.

Naisten edellinen maajoukkuetapahtuma oli ennen joulua Kisakalliossa pelattu EHT-kotiturnaus. Suomi aloitti turnauksen upeasti voittamalla Venäjän puhtaasti 7-0. Oma maali pysyi koskemattomana myös Saksaa vastaan (3-0 voitto), mutta turnauksen huipentanut Ruotsi-ottelu päättyi harmilliseen 0-2 tappioon.  MLP Cupin avausottelussa ensi viikon tiistaina Leijonattaret pääsevät tasoittamaan puntit Ruotsia vastaan.

Jääkiekkoliiton tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle