Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Tanska on tuttu vastus

 
Tanska on tuttu vastus

Naisten maajoukkueen päävalmentaja Andrée Jeglertz on julkistanut avauskokoonpanon maanantain Algarve Cupin alkulohkovaiheen viimeiseen otteluun Tanskaa vastaan. Ottelu alkaa kello 17.00 (19.00 Suomen aikaa).

"Tanska on tuttu vastus"

Suomi kohtaa Algarve Cupin kolmannessa ottelussaan tänään maanantaina Tanskan. Alla ovat 1-1-tasapeli Kiinan kanssa sekä 0-7-tappio Saksaa vastaan. Perjantain karvas tappio veti joukkueen mielialan matalaksi. Tanskaa vastaan lähdetään kuitenkin pelaamaan täysin uutta peliä ja valmistautuminen on sujunut hyvin.

- Videoklippejä Tanskan otteista täällä on käyty joukkueen kanssa läpi. Ja olemmehan pelanneet Tanskaa vastaan muutenkin useaan otteeseen, joten sinänsä osataan peliin valmistautua. Toki heillä on kokoonpanossa varmasti paljon muutoksiakin, aivan kuten meilläkin, totesi joukkueenjohtaja Outi Saarinen Algarvesta.

Viikonloppu Portugalissa sujui mukavasti. Eilisiä aamuharjoituksia tosin jouduttiin siirtämään rankan sateen vuoksi. Iltapäivän treenikin loppui lopulta lähes myrskyksi yltyneeseen sateeseen. Maanantaiaamuna ilma oli kuitenkin mukava, treeni onnistunut ja tunnelma joukkueessa kaikin puolin hyvä.

Suomen avauskokoonpano Tanskaa vastaan:
Tinja-Riikka Korpela, Kolbotn IL
Laura Kivistö, HJK
Tuija Hyyrynen, Florida State University
Miia Niemi, Amazon Grimstad FK (C)
Annika Kukkonen, HJK
Laura Österberg Kalmari, Sky Blue FC
Annica Sjölund, Jitex BK
Jaana Lyytikäinen, Åland United
Katri Nokso-Koivisto, VfL Wolfsburg
Linda Sällström, Linköpings FC
Leena Puranen, Hammarby IF DFF

Vaihtopelaajat:
Minna Meriluoto, Hammarby IF
Elina Syrjälä, FC Honka
Anna-Kaisa Rantanen, VfL Wolfsburg
Heini Tiilikainen, KMF
Sanna Malaska, Amazon Grimstad FK
Maija Saari, Umeå IK Elina Syrjälä, FC Honka
Susanna Lehtinen, KIF Örebro
Sanna Talonen, KIF Örebro
Anna Westerlund, Umeå IK

Palloliiton tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle