Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Antti Miettinen Leijonien MM-kisavahvuuteen

 
Antti Miettinen Leijonien MM-kisavahvuuteen

Niklas Bäckströmin kisamatka tyssäsi vanhaan lonkkavammaan

MM-kisoihin valmistautuva Leijonien valmennusjohto sai tänään sekä hyviä että huonoja uutisia Pohjois-Amerikasta. Minnesota Wildin laitahyökkääjä, Vancouverin olympiamitalisti Antti Miettinen liittyy Leijonien vahvuuteen viikolla 17. HPK-kasvatti on siis mukana kauden viimeisessä EHT-turnauksessa, jonka avausottelu Suomi-Venäjä pelataan Helsingissä torstaina 29. huhtikuuta. Miettinen oli tänä vuonna viidenneksi tehokkain suomalainen maalintekijä NHL:ssä – 20 maalia oli samalla miehen uusi NHL-ennätys.

Minnesotan suunnalta kuului Leijonaleiriin myös huonoja uutisia, kun Wildin tähtimaalivahti Niklas Bäckström joutuu jäämään pois Saksan MM-kisoista. Bäckströmin kisamatka tyssäsi vanhaan lonkkavammaan. Miehen viime vuonna leikattu lonkka vaivaa jälleen ja hän joutuu jatkotutkimuksiin, joissa määritellään myös mahdollinen leikkaustarve.

Jääkiekkoliiton tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle