Suomen naiset tasapeliin Sveitsin kanssa Karlstadissa

Suomen salibandynaiset aloittivat Ruotsin Karlstadissa pelattavan neljän maan EuroFloorball Tour -turnauksen 7-7-tasapelillä Sveitsiä vastaan. Suomi karkasi alussa nopeaan 4-0-johtoon mutta joutui loppuminuuteilla kirimään kahden maalin takaa tasoihin.

Ottelu näytti ratkeavan helposti kun Eliisa Alanko laukoi Suomen 4-0-johtoon ajassa 10.38. Sveitsi väänsi kuitenkin rinnalle ja ohi johtaen kolmannen erän lopulla jo 5-7. Sitten astui esiin tänään kolme maalia tehnyt ja yhden syöttänyt Eliisa Alanko, joka kavensi kolme ja puoli minuuttia ennen loppua eron yhteen maaliin ja syötti Anne Haapasalon minuuttia ennen summeria laukoman Suomen tasoituksen

Suomi - Sveitsi 7-7 (4-2, 1-3, 2-2, 0-1)
1. erä: 3.30 Laura Kokko (Hanna Sipiläinen) 1-0, 9.15 Anne Haapasalo (Mia Karjalainen) 2-0, 9.21 Minna Korhonen (Jenni Timonen) 3-0, 10.38 Eliisa Alanko (Haapasalo) 4-0, 10.52 Alexandra Frick (Michelle Wiki) 4-1, 19.52 Natalie Stadelmann (Andrea Hofstetter) 4-2 yv.
2. erä: 26.15 Daniela Stettler (Stadelmann) 4-3, 30.41 Katrin Zwinggi 4-4, 35.30 Wiki (Tanja Stella) 4-5, 35.43 Alanko 5-5.
3. erä: 49.35 Mirca Anderegg (Simona Streiff) 5-6, 53.16 Stella (Wiki) 5-7, 56.28 Alanko (Anne Toivanen) 6-7, 58.59 Haapasalo (Alanko) 7-7.

Laukaukset: Suomi 8+5+3=16, Sveitsi 7+12++8=27.

Suomen maalissa torjui Liisa Kokkonen.

Jäähyt: Suomi 3x2 min, Sveitsi 2 min.

Yleisöä: 253.

Sveitsi voitti turnauksen otteluihin kuuluvan rangaistuslaukauskilpailun ja ansaitsi näin sarjataulukkoon lisäpisteen.