Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Suomi voitti isäntämaa Georgian EM-esikarsintojen viimeisessä pelissä

 
Suomi voitti isäntämaa Georgian EM-esikarsintojen viimeisessä pelissä

Suomen miesten käsipallomaajoukkue voitti Georgian lukemin 26-21 (12-10). Suomi sijoittui lohkossa toiseksi (4 pisteellä) samoille pisteille Latvian ja Italian kanssa. Latvian voitettua päivän toisessa pelissä Italian neljällä maalilla 36-32 Latvia meni lohkovoittajana jatkoon pienellä mahdollisella marginaalilla yhden maalin maalierolla.

Pettynyt mutta joukkueestaan ylpeä päävalmentaja Mikael Källman kommentoi ottelua seuraavasti:

”Erittäin hieno voitto isäntämaa Georgiasta. Olemme osoittaneet, että pystymme voittamaan tiukkoja pelejä vaikeissa olosuhteissa, mutta tällä kertaa onni ei ollut meidän puolella. Jatkopaikka jäi nyt maalin päähän ja se tietenkin harmittaa todella paljon. Katseet on nyt kuitenkin suunnattava tulevaisuuteen ja positiivista on, että meillä on nuori joukkue joka jo nyt on saanut pelata ja harjoitella yhdessä aika paljon. Seuraaviin karsintoihin on nyt yli vuosi ja joudumme miettimään miten käytämme tämän ajan järkevästi. Olen tästä joukkueesta todella ylpeä ja katson luottavaisena tulevaisuuteen.”

Suomi - Georgia 26-21 (12-10)

Suomen maalintekijät:
Anreas Rönnberg 8
Ville Kangas 5
Ville Viljanen 4
Teemu Tamminen 3
Jac Karlsson 3
Joona Hertola 1
Oskar Kihlstedt 1
Robin Karlsson 1

Käsipalloliiton tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle