Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Presidentti Tarja Halonen toimii MM2010-kisojen suojelijana

 
Presidentti Tarja Halonen toimii MM2010-kisojen suojelijana

Tasavallan presidentti Tarja Halonen on hyväksynyt Suomen Salibandyliiton kutsun toimia salibandyn miesten 8. MM-kisojen suojelijana. Miesten MM2010-kisat pelataan 4.-11. joulukuuta Hartwall Areenalla ja Vantaan Energia Areenalla. Suomen salibandymiehet puolustavat turnauksessa MM-kultaa.

Miesten salibandyn MM2010-kisat ovat vuoden suurin arvokisatapahtuma Suomessa tänä vuonna. Viiden maanosan karsintaturnausten jälkeen lopputurnaukseen paikkansa on lunastanut yhteensä 16 maata.

Salibandya pelaa yli kaksi miljoonaa ihmistä yli 50 maassa. Salibandy sai Kansainvälisen olympiakomitean lajitunnustuksen vuoden 2008 joulukuussa ja Suomen Salibandyliitto valittiin Suomen Olympiakomitean jäseneksi vuonna 2009. Salibandyn MM-kisojen 2010 teema on yhteisöllisyys.

Salibandyliiton tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle