Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kanada pudotti rullaleijonat mitalipeleistä

 
Kanada pudotti rullaleijonat mitalipeleistä


Suomi-Kanada 8-10 (4-5,2-1,0-2,2-2)

Rullaleijonien tie MM-kisoissa katkesi hyvällä asenteella pelanneeseen Kanadaan. Ensimmäinen erä pelattiin avoimin ovin, molempien joukkueiden tehdessä maaleja vuorotahtiin. Suomi pääsi tahmean alun jälkeen hyvin peliin mukaan ja nousi tappioasemasta kahdesti johtoasemaan. Kanada nousi kuitenkin aina tasoihin ja kolmannessa erässä siirtyi jo kahden maalin johtoon.
Neljännessä erässä Kanadan johto kasvoi jo kolmeen maaliin. Rullaleijonat yrittivät vielä kavennusta ilman maalivahtia kerran siinä onnistuenkin. Aika kuitenkin loppui kesken ja Kanada voitti ottelun ja jatkaa välieriin. Suomen kohtalona on pelata huomenna sijoista 5.-6.
Päävalmentaja Nemo Nokkosmäki oli erittäin pettynyt joukkueensa pelilliseen ilmeeseen. Kyseessä oli kuitenkin MM-kisojen puolivälierä, jolloin pelaajilta on lupa odottaa leijonasydäntä peliin.
 
Jääkiekkoliiton tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle