Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Baxter: Suuri pettymys

 
Baxter: Suuri pettymys

Suomen A-maajoukkue aloitti EM-karsinnat todella harmittavalla 2-0 (0-0) tappiolla Moldovalle Chisinaussa perjantaina. Huuhkajien päävalmentaja Stuart Baxter otti tappion raskaasti.

Hyypiän ulosajo ratkaiseva

Ottelu vaikeutui Suomen kannalta huomattavasti, kun Sami Hyypiä sai suoran punaisen kortin 36. minuutilla.

- Totta kai Samin punainen kortti oli todella merkittävä. Jouduimme organisoimaan peliämme uudestaan ja vajaalla pelaaminen tietysti näkyi, Baxter sanoi heti ottelun jälkeen.

- Kukaan ei toivonut tällaista alkua karsinnoille, mutta me kaikki voimme vain katsoa nyt peiliin ja miettiä mitä pitää tehdä paremmin Hollanti-ottelussa. Pettymys on todella suuri, Baxter jatkoi.

Pelillisesti Baxter näki joitain hyviä asioita, mutta myönsi myös Moldovan pelanneen hyvin.

- Moldova oli vaarallinen vastaiskuissa sai hyviä hyökkäyksiä. He pelasivat myös todella fyysisesti ja tulivat alussa kovaa, Baxter kertoi.

- Pelasimme ihan hyvin kentän kahdella ensimmäisellä kolmanneksella, mutta sitten tietysti Samin ulosajo vaikutti peliin, Baxter lisäsi.

Moldova iski ensimmäisen osuman vapaapotkusta 69. minuutilla Alexandru Suvorovin toimesta ja viisi minuuttia myöhemmin iski Anatolie Doros kovalla laukauksella. Suomi sai myös lopussa muutaman tekopaikan.

- Meillä oli omat paikkamme, mutta emme onnistuneet. Vastustaja teki toisella puoliajalla sitten kaksi maalia. Ensimmäisen erikoistilanteesta ja sitten vielä toisen. Saimme muutamia paikkoja, mutta emme onnistuneet viimeistelyssä. Samin ulosajo oli tietysti todella ratkaiseva tässä ottelussa, Baxter kertasi.

- Nyt voimme vain kääntää katseet Hollanti-otteluun, vaikka vaikeaa se tietysti tällä hetkellä on, Baxter päätti.

Palloliiton tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle