Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Suomi kaatoi Maltan

 
Suomi kaatoi Maltan

Suomen futsalmaajoukkue kaatoi torstaina maaottelussa vieraskentällä Maltan maalein 7-0 (1-0). Joukkueet kohtaavat toistamiseen perjantaina.

Perjantaina uusi koitos

Ensimmäinen jakso oli Suomen selvää hallintaa, mutta Malta sinnitteli hyvin mukana. Suomi sai luotua hyvin maalipaikkoja, mutta avausjaksolla syntyi vain yksi osuma. Sen viimeisteli Risto Salmi ajassa 7.15. Syötön maaliin tarjoili Panu Autio.

Maltan vierailut Suomen maalilla olivat harvassa ja maalivahti Juha Ojanperä selvisi vähillä töillä. Näin ensimmäisen jakson jälkeen siirryttiin tauolle Suomen yhden maalin johdossa.

- Ensimmäinen jakso oli hieman tukkoista peliä. Hallitsemme peliä selvästi, mutta emme olleet riittävän teräviä maalin edessä. Hölmöilimme myös virhetilimme täyteen ja se hieman aiheutti ongelmia, päävalmentaja Jouni Pihlaja kertoi.

Suomi sai toisella jaksolla unelma-alun, kun puolen minuutin pelin jälkeen Autio laukoi Suomen toisen osuman Salmen syötöstä. Nopea maali selvästi vapautti Suomen peliä ja maaleja alkoi syntyä lähes liukuhihnalta. Osuma oli Autiolle maajoukkueuran 30.

Ajassa 23.48 Juha-Pekka Torvinen siirsi Suomen 3-0-johtoon Jarkko Reinikan syötöstä. Puolen tunnin kohdalla asialla oli Reinikka, jolle Joonas Laurikainen petasi maalipaikan. Reilun 33 minuutin pelin jälkeen Matias Juvonen vei Suomen jo viiden maalin karkumatkalle.

Toisella jaksolla Suomi iski vielä kaksi maalia, kun Torvinen ja 50.maaottelunsa pelannut Jani Modig onnistuivat maalinteossa. Näin Suomi kaatoi Maltan maalein 7-0.

- Toisella jaksolla pelimme vapautui selvästi avausmaalista. Ei 7-0-tulos ollut vastustajan heikkoutta, vaan kyllä tiputimme heidät kyydistä, Pihlaja mietti.

- Iloisen näköistä tekemistä kaiken kaikkiaan ja saimme luotua paljon paikkoja. Molemmat ketjut tekivät tasatahtiin maaleja, joten ihan tyytyväinen voi päivän peliin olla, päävalmentaja lisäsi.

Suomi ja Malta kohtaavat tuplamaaottelun toisessa osassa perjantaina kello 21.00 Suomen aikaa.

- Se on taas uusi peli ja nollista lähdetään liikkeelle. Malta varmasti kerää itsensä ja tulee kovalla tsempillä niin kuin avausjaksolla tänään, Pihlaja ennakoi.

14.10.2010
Malta-Suomi 0-7 (0-1)

7.15 0-1 Risto Salmi (Paunu Autio)
20.31 0-2 Autio (Salmi)
23.48 0-3 Juha-Pekka Torvinen (Jarkko Reinikka)
29.18 0-4 Reinikka (Joonas Laurikainen)
33.25 0-5 Matias Juvonen (Teemu Terho)
33.52 0-6 Torvinen
35.36 0-7 Modig

Palloliiton tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle