Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Malmivaara sairastuvalle, Latvala Leijoniin

 
Malmivaara sairastuvalle, Latvala Leijoniin

Puolustaja Olli Malmivaara joutuu jäämään pois 1st Channel Cupin Moskovan otteluista aivotärähdyksen takia. Hänet korvaa kokenut Jan Latvala.

Malmivaaran turnaus kesti siis minuutin ja 44 sekuntia. Tshekki-pelin avauserässä tullut aivotärähdys pakottaa Malmivaaran jättämään pelit kesken. Malmivaaran tilalle Leijoniin on kutsuttu Pelicansin Jan Latvala.

Latvala sai tiedon tilanteesta Tshekki-pelin toisen erän aikana. Hän matkustaa Helsinkiin perjantaiaamuna ja jatkaa Moskovaan iltapäivällä. Muu joukkue nousee lentokoneeseen jo aamulla.

Malmivaara sai aivotärähdyksen taklaustilanteessa ajassa 1:44. Tshekin Josef Vasicekille tuomittiin päähän kohdistuneesta taklauksesta 5+20 minuuttia.

Jan Latvala, 38, on peräti 924 SM-liigaottelun konkari. Hän oli liigahistorian toinen pelaaja, joka rikkoi 900 ottelun rajan.

Jääkiekkoliiton tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle