Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pesäpallon kilpailuorganisaatio uudistuu

 

Pesäpallon kilpailuorganisaatio uudistuu


Seinäjokelaislähtöinen Sami-Petteri Kivimäki, 27, aloittaa Pesäpalloliiton ja Superpesiksen kilpailupäällikkönä 1. lokakuuta.

Viime vuosilta Kivimäki muistetaan kolmen eri superpesisjoukkueen pelinjohtajana. Takana ovat tulikaste pääsarjatasolla Seinäjoen Maila-Jusseissa 2007-08, kaksi SM-mitalia Porin naisten luotsina 2009-2010 ja kuluvan kauden viides sija Koskenkorvalla miesten joukkueessa.

- Vastuullinen kokopäiväinen työ urheilujärjestössä on ollut unelmani jo pidemmän aikaa. Mikä onkaan sen hienompaa kuin saada tällainen mahdollisuus omassa lajissa, jonka parissa olen toiminut pikkupojasta lähtien eri rooleissa. Totta kai pelinjohto- ja valmennustehtävien jättäminen taakse on haikeaa, mutta eihän elämässä koskaan suljeta ikkunoita lopullisesti, Kivimäki kommentoi.

Kilpailupäällikön tehtävässä vuodesta 1998 asti toiminut Mika Helminen siirtyy pesäpallon 90. juhlavuoden projektipäälliköksi.

Superpesiksen tiedotteesa / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle