Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

European Trophyn lopputurnausjoukkueet selvillä

 

European Trophyn lopputurnausjoukkueet selvillä


Jääkiekkoilun vuoden 2011 European Trophyn divisioonavaihe on saatu päätökseen ja kahdeksan lopputurnausjoukkuetta saatu selville. Suomalaisväriä kahdeksan joukkueen lopputurnauksessa Salzburgissa ja Wienissä 16. – 18. joulukuuta edustaa Jokerit.

24 joukkuetta oli jaettu neljään divisioonaan ja näiden voittajat etenivät suoraan lopputurnaukseen. Jokerit voitti pohjoisen divisioonan ja muut divisioonavoittajat olivat Plzen, Pardubice ja Frölunda. Koska lopputurnauksen isäntäjoukkue Salzburg jäi omassa divisioonassaan kolmanneksi ja joukkueella oli varma paikka lopputurnauksessa isäntänä, haettiin loput kolme lopputurnausjoukkuetta lohkokakkosten vertailussa.

Tätä kautta paikan kahdeksan parhaan joukossa saivat Luleå, HC Mountfield ja Linköping, kun Eisbären Berlinin kohtaloksi tuli jäädä rannalle maalierolla.

Lopputurnaus joulukuussa pelataan tiiviillä tahdilla kolmessa päivässä pudotuspelijärjestelmällä.

Jokerit miehitti divisioonavaiheen pistepörssin kärjen. Ilari Filppula vei ykkössijan pistein 12 (3+9) ja Ben Eaves oli kakkonen pistein 11 (6+5).

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle