Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Mestiksen liput Lippupisteen jakeluun

 

Mestiksen liput Lippupisteen jakeluun


Viime kaudella Suomen toiseksi seuratuimmaksi sarjaksi noussut Mestis on solminut yhteistyösopimuksen Lippupisteen kanssa. Sopimus on monivuotinen ja sen myötä liput Mestis-otteluihin ostetaan jatkossa pääsääntöisesti Lippupisteen kautta.

Lippupisteen kumppanuuspäällikkö Sami Artasalo pitää sopimusta erittäin merkittävänä ja sanoo sopimuksen mahdollistavan helpon ja yhtenäisen lipunostomahdollisuuden sekä avaavan uudenlaisia markkinointiväyliä ja -tapoja valtakunnalisten toimijoiden markkinointiohjelmissa. "Mestis edustaa suurinta kasvupotentiaalia Suomessa", Artasalo kiteyttää.

Jääkiekkoliiton, Mestis-seurojen ja Lippupisteen tavoitteena on kehittää Mestistä kohti valtakunnan merkittävimpiä tapahtumasarjoja. Mestiksen kehitysjohtaja Arto Sirviö ei peittele sopimuksen merkitystä sarjalle. "Lippujen saatavuus paranee huomattavasti ja pääsemme myös selvään rakenteeseen muun muassa katsojalukujen mittauksen osalta. Näin laajana sopimus on todella merkittävä", Sirviö kertoo.

Mestiksen tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle