Syyskuun pelaajiksi valittiin Tomi Ikonen, Kristiina Kauppila ja Tommi Niemi

Salibandyn syyskuun pelaajiksi on valittu Salibandyliigassa Tapanilan Erän maalivahti Tomi Ikonen ja naisten Salibandyliigassa OLS:n hyökkääjä Kristiina Kauppila. Tällä kaudella valitaan myös Divarin kuukauden pelaaja, joka syyskuussa oli sipoolaisen ÅIF:n maalivahti Tommi Niemi.

Helsinkiläisen Tapanilan Erän maalivahti Tomi Ikonen, 28, aloitti syyskuunsa maajoukkueessa torjumalla Suomelle Seinäjoella voiton Sveitsistä. Salibandyliigassa hän poimi laukauksia viimeisenä lukkona Tapanilan Erän voittaessa kotiottelunsa M-Teamia ja Nokian KrP:tä vastaan.

Tomi Ikonen pelaa Salibandyliigassa yhdeksättä kauttaan. Ensimmäiset kuusi kuluivat vantaalaisessa AC HaKissa, josta Ikonen siirtyi Joensuun Josbaan, Tampereen Classiciin ja viimeksi Tapanilan Erään. Hän on pelannut yhteensä 148 liigaottelua.

Oululaisen OLS:n hyökkääjä Kristiina Kauppila, 19, esiintyi heti syyskuun alussa edukseen naisten maajoukkuepaidassa Polish Openissa Puolassa. Sama tahti jatkui kotimaisessa liigassa OLS:n voittaessa molemmat syyskuun ottelunsa. Niissä Kauppila laukoi maalin Indiansin verkkoon ja käänsi ottelun Tiikereitä vastaan joukkueensa eduksi syöttämällä OLS:n toisen, kolmannen ja jatkoajalla syntyneen viidennen maalin.

Kristiina Kauppila pelaa toista naisten pääsarjakauttaan.

Sipoolaisen ÅIF:n maalivahti Tommi Niemi, 28, on pelannut Divarissa kolme ottelua torjuntaprosentilla 80,72. Niemi säväytti heti avauskierroksella Oulussa kun hän torjui kymmenen kertaa vastustajan maalivahtia enemmän ÅIF:n yllättäessä sarjan ennakkosuosikki OLS:n maalein 3-1. Niemi oli kaukalon työllistetyin maalivahti myös 6-5-kotivoitossa Blackbirdsistä.

Miesten ja naisten liigojen kuukauden pelaajien valinnoista vastaavat maajoukkuevalmentajat. Divarin kuukauden pelaajan valitsevat äänestyksellä Divarin joukkueiden valmentajat.