Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Vaahteraliigaa myös ensi kesänä URHOtv:llä

 

Vaahteraliigaa myös ensi kesänä URHOtv:llä


Amerikkalaisen jalkapallon Vaahteraliigaa nähdään myös tulevana kesänä URHOtv:llä. URHOn kesäsunnuntai-illat on pyhitetty jenkkifutikselle, sillä jokaiselta Vaahteraliigan runkosarjakierrokselta televisioidaan yksi ottelu. URHOtv on luonnollisesti mukana myös Vaahteraliigan pudotuspeleissä sekä 25. elokuuta pelattavassa Vaahteramaljassa.

Vaahteraliigaa nähtiin URHOlla jo viime kesänä.

- Vaahteraliigaotteluiden näkyminen URHOtv:llä on nostanut kiinnostusta lajia kohtaan selvästi. Kasvu niin katsoja- kuin harrastajamäärissä osoittaa, että lajin suosio on nousussa, Suomen amerikkalaisen jalkapallon liiton puheenjohtaja Roope Noronen sanoo.

- Jenkkifutis oli erinomainen lisä URHOtv:n tarjontaan viime kesänä ja saimme tästä runsaasti positiivista palautetta. Laji jossa yhdistyvät tiukka fysiikka, taito sekä taktiikka on täsmälleen sitä mitä URHOtv:llä haluamme tarjota, tiivistää URHOtv:n sisältöjohtaja Markku Korhonen.

Kauden ensimmäisessä tv-ottelussa toukokuun viimeisenä sunnuntaina iskevät yhteen viime kauden hopeajoukkue Seinäjoen Crocodiles sekä 2000-luvun kestomenestyjä Porvoon Butchers.

Vaahteraliigassa nähdään tulevalla kaudella mielenkiintoisia uusia nimiä. Viime kesänä NFL-paikasta St. Louis Ramsin leirillä taistellut linjamies Karri Kuuttila tekee Vaahteraliigadebyyttinsä Helsingin Wolverinesin paidassa. Saman joukkueen puolustusta vahvistavat kovatasoisesta Saksan liigasta palaavat maajoukkuetukimiehet Efe Evwaraye ja Santtu Äyräväinen.

Vaahteraliigakauden 2012 tv-ottelut:

SU 27.5. klo 18.00 Seinäjoki Crocodiles vs Porvoo Butchers
SU 3.6. klo 18.00 Helsinki Roosters vs Seinäjoki Crocodiles
SU 10.6. klo 18.00 Helsinki Wolverines vs Turku Trojans
SU 17.6. klo 18.00 Oulu Northern Lights vs Helsinki Roosters
SU 1.7. klo 18.00 Porvoo Butchers vs Helsinki Wolverines
SU 8.7. klo 18.00 Jyväskylä Jaguaarit vs Vantaa TAFT
SU 15.7. klo 18.00 Vantaa TAFT vs Oulu Northern Lights
SU 22.7. klo 18.00 Seinäjoki Crocodiles vs Jyväskylä Jaguaarit
SU 29.7. klo 18.00 Turku Trojans vs Oulu Northern Lights
SU 5.8. klo 18.00 avoin - toiseksi viimeinen kierros (ottelu valitaan heinäkuussa)
SU 12.8. klo 15.00 avoin - viimeinen kierros (ottelu valitaan heinäkuussa)
LA 18.8. klo 15.00 Välierä
SU 19.8. klo 18.00 Välierä
LA 25.8. klo 18:00 Vaahteramalja

Ajat ovat tv-lähetysten alkamisaikoja. Itse ottelut alkavat kymmenen minuuttia myöhemmin.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle