Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

European Trophyssa edessä paikallispelit

 

European Trophyssa edessä paikallispelit


Vuoden 2012 jääkiekon European Trophyn divisioonavaihe on hyvässä vauhdissa ja edessä on loppuviikolla suomalaisjoukkueitten osalta paikallispelikierros. Sekä JYP ja KalPa, HIFK ja Jokerit kuin myös TPS ja Tappara kohtaavat toisensa kahdesti.

Ainoana oman ensimmäisen ”paikallispelinsä” on jo pelannut Kärpät, joka kohtaa pohjoisen taistossa Luleån toistamiseen torstaina. Edellinen kohtaaminen Ruotsin puolelle päättyi Kärppien 1-3-tappioon.

- Meillä oli kova peli heitä vastaan siellä ja varmasti sellainen on tulossa myös nyt. Hävisimme ensimmäisen pelin ja nyt meillä on revanssin paikka. Ensimmäisessä ottelussa he olivat kahdessa erässä niskan päällä. Meillä on voitto alla ja sen myötä on nyt hyvä lähteä kohtaamaan heitä, Kärppien päävalmentaja Hannu Aravirta naulaa.

- Luulaja on dominoinut meidän lohkoa. He ovat energinen ja liikkuva joukkue ja pistävät kovan paineen aina kiekolliselle pelaajalle, Aravirta luonnehtii vastustajaa.

Suomalaisjoukkueitten ottelut European Trophyssa loppuviikolla:

To 30.08.
18.30 Kärpät – Luleå
18.30 JYP – KalPa

Pe 31.08.
18.30 TPS – Tappara
18.30 KalPa – JYP
18.30 HIFK – Jokerit

La 01.09.
17.00 Tappara – TPS
17.00 Jokerit – HIFK

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle