Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Emmi Viitala ja Roope Korhonen Superpesiksen kuukauden pelaajat

 

Emmi Viitala ja Roope Korhonen Superpesiksen kuukauden pelaajat


Roope Korhonen iski kuukauden pelaajaksi

Hallitseva vuoden pesäpalloilija alkaa lämmetä, vaikka kelit viilenevät. Sotkamon Roope Korhonen tuntuu jälleen ajoittaneen kuntohuippunsa oikein, syksyn ratkaisupeleihin.

Erityisesti välieräsarjan toinen ottelu Raahessa oli todellista ilotulitusta. Korhonen johdatti joukkueensa kuudella lyödyllään tärkeään vierasvoittoon ja katkaisi vastustajan selkärangan. Kokonaisuutena Korhosen saldo pudotuspeleissä on 25 lyötyä, mikä riittää ottelukohtaisena keskiarvona lyöjätilaston kärkipaikalle. Kolme palkintoa pudotuspeleissä napsinut Superpesiksen lokakuun pelaaja johtaa myös tehotilastoa.

Emmi Viitala noussut superpesiseliittiin

Jo kuusi palkintoa pudotuspeleissä kahminut etenijäkuningatar Emmi Viitala on lukeutunut koko kauden joukkueensa avainpelaajiin. Etenijä- ja kärkilyöntitilastojen ykköspaikoilla keikkuva Lapuan Virkiän kasvatti on myös etukenttäpelaajana isossa ulkopeliroolissa. Naisten Superpesiksen elokuun pelaaja Viitala on voittanut urallaan neljä SM-mitalia ja tavoittelee lauantaina alkavassa finaalisarjassa ensimmäistä mestaruuttaan.

Kuukauden pelaajan kunniakirja ojennetaan Emmi Viitalalle ennen sunnuntain toista finaaliottelua Lapua-Jyväskylä.

Hirvonen ja Kilpeläinen elokuun parhaat Ykköspesiksessä

Naisten Superpesikseen seurahistoriansa ensimmäiselle kaudelle noussut Vuokatin Veto peittosi Kankaanpään Mailan loppuotteluissa suoraan voitoin 3-0. Joukkueen tähtipelaajiin lukeutui Salla Kilpeläinen, joka iski myös ratkaisevan juoksun kunnarillaan kolmannessa ottelussa. Naisten Ykköspesiksen elokuun pelaajaksi valittu Kilpeläinen voitti pudotuspelien kärkilyöntitilaston 24 onnistumisella.

Vastaavan kunnian miesten puolella sai Oulun Lippo Pesikseen siirtynyt Ilkka Hirvonen, jonka kausi ei päättynyt yhtä onnellisissa merkeissä. Alajärvi säilytti superpesispaikkansa Oulua vastaan suoraan otteluvoitoin 3-0. Hirvosen kausi oli kuitenkin henkilökohtaisesti menestys, jälleen kerran. Miesten Ykköspesiksen kärkilyöntitilaston voitto tuli kolmannen kerran peräjälkeen ja tällä kertaa tilastovoitto kirjattiin myös pudotuspeleissä.

Kuukauden pelaajat kaudella 2012

Elokuu
Korhonen Roope, SoJy, Miesten Superpesis
Viitala Emmi, Virkiä, Naisten Superpesis
Hirvonen Ilkka, Lippo Pesis, Miesten Ykköspesis
Kilpeläinen Salla, VuVe, Naisten Ykköspesis

Heinäkuu
Niemi Juha, KoU, Miesten Superpesis
Sallinen Mari, ViPa, Naisten Superpesis
Ojanperä Markus, SMJ, Miesten Ykköspesis
Kylli Essi, VuVe, Naisten Ykköspesis

Kesäkuu
Hartikainen Antti, SoJy, Miesten Superpesis
Vehniäinen Tanja, Virkiä, Naisten Superpesis
Kulmala Petri, UPV, Miesten Ykköspesis
Vuorela Sallamari, KaMa, Naisten Ykköspesis

Toukokuu
Korhonen Juha, Tahko, Miesten Superpesis
Tolonen Tiina, Kirittäret, Naisten Superpesis
Piiponniemi Niilo, SoJy, Miesten Ykköspesis
Hellsten Anna, Roihu, Naisten Ykköspesis

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle