Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Mikael Svensk supersuurpujotteli viidenneksi alppihiihdon nuorten MM-kisoissa

Mikael Svensk supersuurpujotteli viidenneksi alppihiihdon nuorten MM-kisoissa

 

Alppihiihdon nuorten MM-kisojen miesten supersuurpujottelu saatiin laskettua keskiviikkona Hafjellissa. Alun perin kilpailu piti laskea tiistaina, mutta sumu ja vesisade pakottivat siirtämään kilpailun vuorokaudella eteenpäin.

Supersuurpujottelu on myös osa superalppiyhdistettyä, jonka pujotteluosuus laskettiin tiistai-iltana. Suomalaislaskijoista Mikael Svensk jätti pujottelun väliin ja se kannatti, vauhtilajeihin erikoistunut Espoo Slalomin laskija nousi supersuurpujottelun lopputuloksissa viidenneksi.

Kilpailussa slovenialaiset veivät kaksi kirkkainta mitalia. Voittoon laski 0.36 sekunnin erolla Miha Hrobat, joka jätti hopealle Stefan Hadalin. Pronssille laski Sveitsin Loic Meillard. Svenskin edelle neljänneksi kiilasi Ranskan Victor Schuller.

Arttu Niemelän sijoitus supersuurpujottelussa oli 42., Max Luukon 43. ja Sampo Kankkusen 63:s, alle 18-vuotiassa Kankkusen sijoitus oli seitsemäs.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle