Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Suomalaistähdet juhlivat Euroopassa

Suomalaistähdet juhlivat Euroopassa

 

Tero Tiitun värisuora täydentyi Ruotsin mestaruudella!

Suomalaistähdet olivat vahvasti esillä kun lajin muiden suurmaiden Ruotsin, Sveitsin ja Tshekin mestaruudet ratkottiin tänään yksiosaisissa "superfinaaleissa".

Urallaan jo MM-kultaa, seurajoukkueiden Euroopan Cupia, Suomen mestaruuksia ja Suomen cupmestaruuksia juhlinut Tero Tiitu kruunasi tänään värisuoransa ensimmäisellä Ruotsin mestaruudellaan. Tiitun IBF Falun löi Svenska Superliganin loppuottelussa Linköpingin 6-4. Ottelua jännitti lehtereillä 13 494 katsojaa.

Sveitsin finaalissa juhlivat suomalaiset Tatu Väänänen ja Lassi Vänttinen, joiden SV Wiler-Ersigen kaatoi finaalissa Vertti Wigrenin Alligator Malansin 6-5.

Maalivahti Jonna Mäkelä torjui KAIS Moran Ruotsin mestariksi kun joukkue löi finaalissa Mira Wickmanin ja Svenska Superliganin vuoden maalivahdiksi valitun Laura Loisan Rönnbyn 5-3. Naisten loppuottelua seurasi 10523 katsojaa.

Suomen maajoukkueen kolmikko Mia Karjalainen, Katri Luomaniemi ja Tiia Ukkonen johti Piranha Churin jälleen Sveitsin mestaruuteen. Loppuottelussa neljännen perättäisen kultansa napannut Piranha kukisti UHC Dietlikonin 5-3.

Tshekin finaaleissa ei tällä kertaa nähty suomalaisia kun Julius Jousen ja Mirva Laitisen joukkueiden tiet olivat katkenneet jo aikaisemmin pudotuspeleissä.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle



TeroTiitu

Tero Tiitu

Tiedot