Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Robert Heleniuksen vastustaja perui tulonsa

Robert Heleniuksen vastustaja perui tulonsa

 

Uusi haastaja on Georgian ranking-kärki Beka Lobjanidze

Raskaansarjan nyrkkeilijä Robert Heleniuksen vastustaja vaihtuu. Kenneth Odeke perui tulonsa Suomeen. ”Pohjolan painajaisena” tunnetun Heleniuksen uusi vastustaja kesäkuun otteluun on 6-kertainen amatöörinyrkkeilyn Georgian mestari Beka Lobjanidze.

Robert Helenius saa vastaansa kesäkuussa Second Ice Age -ottelussa georgialaisen 33-vuotiaan Beka Lobjanidzen. Kenneth Odeke vetäytyi jo sovitusta ottelusta, koska päätti, ettei haluakaan kohdata Heleniuksen tasoista nyrkkeilijää.



33-vuotias 193-senttinen ja 102-kiloinen Lobjanidze on otellut ammattilaisena 13 ottelua, joista tilille on kertynyt 11 voittoa. Näistä mies on iskenyt tyrmäyksellä yhdeksän. Lobjanidze on maansa raskaansarjan nyrkkeilijöiden rankingin kärkinimi. Amatöörinä 200 ottelustaan 172 voittanut Lobjanidze iski itsensä kuudesti Georgian mestariksi. Amatööriuransa aikana mies otteli MM-kisoissa vuosina 2002 ja 2006 sekä EM-kisoissa vuosina 2005 ja 2007 sijoittuen parhaimmillaan EM-tasolla viidenneksi. Seurajoukkueiden WSB-liigassa Lobjanidze oli mukana kaudella 2010–2011 sijoittuen Baku Fires -seuran riveissä mitaleille.

Kaikki 20 tähänastista ammattiotteluansa voittanut, entinen raskaansarjan Euroopan mestari Robert Helenius, 31, ei hätkähdä vastustajan vaihtumista:
− Taso nousi ottelijan vaihtuessa huomattavasti.
Nordic Nightmare on valmis, häntä ei kiinnosta vaikka vastaan tulisi kuka tahansa. Kaikki voitettava, kun aikoo mestariksi.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle