Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Crackers sai Papasin liigapaikan

Crackers sai Papasin liigapaikan

Kotkalainen Crackers pelaa ensi kaudella Naisten Salibandyliigassa, kun seuralle myönnettiin kajaanilaiselta Papasilta jäänyt ylimmän sarjatason paikka.

Asiasta päätti Salibandyliiton hallitus eilen. Asia tuli vireille, kun päättyneellä kaudella Naisten Salibandyliigan runkosarjassa seitsemänneksi sijoittunut Papas ilmoitti luopuvansa sarjapaikastaan pelaajapulan vuoksi, eikä hakenut liigalisenssiä 6.5. mennessä.

Salibandyliiton määrittämässä täyttöjärjestyksessä ensimmäisenä oli 1. divisioonassa kolmanneksi sijoittunut Crackers Kotkasta. Seura haki vapautunutta paikkaa ja liigalisenssiä, jonka sarjajärjestäjä on hyväksynyt.

Crackers karsi noususta Salibandyliigaan, mutta TPS pelasti pääsarjapaikkansa niukasti otteluvoitoin 3-2. Naisten 1. divisioonasta Salibandyliigaan nousi lopulta kolme joukkuetta, kun runkosarjan voittaneen O2-Jyväskylän ohella toiseksi tullut Joutsenon Kataja päätti kauden nousujuhliin kukistamalla nousukarsinnassa hämeenlinnalaisen Steelersin.
Divarissa yksi sarjapaikan siirto

Salibandyliiton hallitus hyväksyi myös yhden sarjapaikan siirron. Miesten Divariin nousseen SC Pirkanmaa Unitedin paikka siirtyy Pirkkalan Pirkoille.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle