Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Happee jyräsi 13. voittonsa, naisten liigassa ennätysmurskajaiset

Happee jyräsi 13. voittonsa, naisten liigassa ennätysmurskajaiset

 

Salibandyliigaa johtava Jyväskylän Happee nappasi kauden kolmannentoista voittonsa kaataessaan tänään kotonaan Oilersin 10-5. Kaikkiaan sunnuntain ohjelmassa oli viisi ottelua.

Happee johti avauserän jälkeen niukasti 3-2 mutta karkasi toisessa Jonne Junkkarisen, Peter Kotilaisen ja Juuso Heikkisen osumilla. Happeen Veli-Matti Hynynen ja kapteeni Petri Kauko laukoivat kumpikin kolme maalia ja syöttivät kaksi.

Viikingit ei jättänyt Helsingin paikallisottelussa epäselvyyttä paremmuudesta kun M-Team kaatui lukemin 7-1. Miko Kailiala oli kahdella maalillaan ja yhdellä maalisyötöllään ottelun tehokkain.

Raumalla SalBa katkaisi seitsemän ottelun tappioputkensa nappaamalla itseltään mestari SPV:ltä pisteen tuloksella 4-4. Illan viimeisen maalin ajassa 50.48 syöttänyt Antti Keskitalo teki lisäksi SalBan maaleista kaksi.

OLS päätti etelän-viikonloppunsa voitokkaasti kaatamalla Espoossa Westend Indiansin 6-4. Vielä ottelun puolivälissä lukemat olivat 4-4, mutta Arttu Hakalan maali toisessa erässä ja Valtteri Parviaisen ylivoimaosuma kolmannessa saattelivat oululaiset karkuun.

Tampereella Koovee nousi kolmen pisteen päähän play off -viivasta kaataessaan sarjajumbo NST:n 6-3. Ottelun käsikirjoitus oli selkeä kun kahta Kooveen osumaa seurasi aina vierailta yksi kavennus. Kooveen tehomies oli yhden maalin tehnyt ja kolme syöttänyt Mikko Immonen.

Salibandyliiga jatkuu maanantaina Tampereella ottelulla Classic - Nokian KrP.

Naisten Salibandyliigassa rikottiin tänään ennätyksiä kun sarjakärki Classic kylvetti liiganousija Crackersia Kotkasta peräti 27-3. Ottelu oli liigahistorian runsasmaalisin ja Classicin voitto kaikkien aikojen suurin.

Classicin hyökkääjä Nina Rantala teki tehoillaan 7+5 uuden yhden ottelun tehopiste-ennätyksen. Saman ketjun Ella Alanko merkkautti 5+1 ja Eliisa Alanko 2+4 sekä puolustaja Hanna Sipiläinen 3+5.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle