Salibandyliigassa viiden hattutempun sunnuntai

Classic jatkaa Salibandyliigan kärjessä kaadettuaan tänään kotonaan NST:n 9-4. Sunnuntain muut voittajat olivat Happee, Viikingit ja SPV. Kaikkiaan sunnuntain otteluissa kirjattiin viisi hattutemppua!

Sarjassa viimeisenä viruva NST livahti Tampereella 0-3-johtoon ennen kuin Classic heräsi pelille. Toiselle tauolle lähdettäessä tilanne oli jo tasan, ja päätösjaksolla Classic katosi viiden lisämaalin myötä horisonttiin. Mikko Leikkanen oli kolmella täysosumallaan isäntien ykköspyssy.

Oulussa Veli-Matti Hynynen nakutti alle kahdessa minuutissa hattutempun Happeen kaataessa OLS:n 11-2. Ottelun avausosuman Hynynen iski ajassa 8.02, ja kello pysähtyi lukemiin 9.59 hänen tehdessään jo joukkueensa kolmannen maalin. Myös Juuso Heikkinen osui Oulussa kolmesti.

Sarjakolmonen Viikingit repäisi kahden pisteen eron Oilersiin kaatessaan kotonaan Kooveen 8-5.Isännät repäisivät eroa toisen erän lopussa kun Tero Tiitu muutti kahdessa minuutissa lukemat 4-4 Viikinkien kahden maalin etumatkaksi. Kaikkiaan Tiitu teki ottelussa neljä maalia ja syötti yhden.

Hitaasti starttasi myös mestari SPV ennen kuin nousi tappioasemasta 13-3-voittoon Nokian KrP:stä. Antti Naskali vei vieraat alussa johtoon, mutta Jari Hankkio tasoitti ennen taukoa. Toisessa erässä Peliveljet ratkaisivat ottelun mättämällä 20 minuutissa peräti seitsemän osumaa. Mikko Kohonen varmisteli kolmella maalillaan ja kahdella maalisyötöllään asemiaan liigan kaikkien aikojen pisteykkösenä.

Salibandyliiga jatkuu keskiviikkona Espoossa ottelulla Oilers - NST.