Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pyyllä hauska ampumahiihtodebyytti

Pyyllä hauska ampumahiihtodebyytti

 

Parahiihdon maailmancup jatkui Vuokatissa ampumahiihdon pikakilpailuilla, jossa suomalaisista kilpailivat Sini Pyy, Juha Härkönen ja Kalervo Pieksämäki. Kolmikosta paras oli kelkkahiihtäjien luokassa kilpaileva Pyy, joka oli viiden kilpailijan joukossa neljäs. Liikuntavammaisten pystyhiihtäjien luokassa Härkönen oli 12:s ja Pieksämäki 15:s.

Pyy selvisi uransa ensimmäisestä ampumahiihtokilpailusta viidellä ohilaukauksella, joista yksi tuli ensimmäisessä ja neljä toisessa ammunnassa. ”Oli tosi hauskaa. Tosi erilainen kisa kuin mitä normaalisti hiihtokisat. Eka ammunta yllätti itsenikin. Eilinen painoi, eikä kropassa ollut sellaista terävyyttä. Ensi viikoksi pitää palautua ennen kuin taas lähtee kisailemaan. Hyvä debyytti tämä oli”, Pyy sanoi.

Juha Härköselle kilpailu oli kauden avaus. Ampumahiihtäjä oli avaukseensa tyytyväinen ja odottaa mielenkiinnolla jatkoa. ”Suoritus oli ihan ookoo, vielä ei ollut parasta. Yleensä ensimmäinen on vähän tukkoista, mutta positiivista oli, että osuin noin hyvin (0+1). Harjoituskausi meni hyvin syyskuun puoleen väliin, sitten oli flunssakierrettä marraskuun puoleen väliin. Nyt olen ollut terveenä. Tästä on hyvä jatkaa, maanantaina mennään kovempaa”, Härkönen sanoi.

Sunnuntaina on välipäivä, maanantaina maailmancup jatkuu ampumahiihdolla.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle