Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Sundberg päätti uransa sotilaiden MM-pronssiin

Sundberg päätti uransa sotilaiden MM-pronssiin

 

Suomen judon viime vuosien ykkösnimi Jaana Sundberg päätti loistavan kilpauransa lauantaina Sveitsissä sotilaiden MM-pronssiin.

Tuplapoolina otellussa -52kg painoluokassa Jaana voitti poolinsa, mutta välierässä Puolan Karolina Pienkowska vei voiton suomalaisesta.

- Kiva päättää ura arvokisamitaliin. Välierä kaatui omaan huonoon yritykseen, josta kaveri otti pisteet. Nyt on takana 18 vuoden kansainvälinen kilpailu-ura. Huikea matka on ollut. Tähän on hyvä päättää, totesi Jaana uran viimeisessä kisahaastattelussaan.

Henri Tuurala hävisi ensimäisessä ottelussaan alle 60 kg painoluokassa jatkoajalla Mongolian Dagvadorjille. Tuurala voitti ensimmäisessä keräilyssä Belgian Quertinmontin ja hävisi toisen keräilyottelunsa Kiinan Xielle. Stefan Rönkkö hävisi molemmat ottelunsa painoluokassa -66kg.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle