Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Lepistö 12:s EM-aika-ajossa: ”En saanut tehoa kauhean hyvin irti”

Lepistö 12:s EM-aika-ajossa: ”En saanut tehoa kauhean hyvin irti”

 

Lotta Lepistö ajoi aika-ajossa 12:nneksi maantiepyöräilyn EM-kilpailuissa Tanskan Herningissä. Lepistö ajoi 32 kilometrin aika-ajon aikaan 43.26,93 ja jäi voittaja Ellen van Dijkille 2.53.

”Jalat oli taas aika hirveän tuntuiset. En saanut tehoa kauhean hyvin irti. Keli olisi sopinut ja kaikki muukin, mutta tänään vaan ei jalat olleet iskussa. Toivon, että tämä olisi hyvä avaus lauantaita varten. Tulos oli ihan ookoo, oli suht’ tiukkaa. Jos olisi ollut normipäivä, olisin voinut ajaa minuutin kovempaa, mutta näillä tänään. Lauantai on kuitenkin se päätavoite”, Lepistö viittasi maantieajoon.

Lepistölle maantieajo on EM-kilpailuiden päämatka, jossa hänellä on tukenaan Suomen joukkueen neljä muuta naista. Torstain tuntemuksistaan huolimatta porilainen on luottavainen lauantaille:

”Toivottavasti Paajasen Mikko (joukkueen hieroja) saisi loihdittua hyvät hieronnat. Veikkaan, että jalat palautuvat ihan varmasti lauantaiksi”, Lepistö sanoi hymyillen.

Pyöräilyunionin tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle