Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Riikka Honkanen aloitti hyvin – mutta laski ulos Sloveniassa

Riikka Honkanen aloitti hyvin – mutta laski ulos Sloveniassa

 

Naisten maailmancupin suurpujottelu oli siirretty lumiolojen vuoksi Sloveniasta Mariborista saman maan Krjanska Goraan. Tämä ei juuri hetkauttanut Riikka Honkasta, vaikka muutettua kisarinnettä pidetäänkin paremmin miehille sopivaksi. 

– No minä oikeastaan tykkään tästä rinteestä. Se on mulle ihan hyvä. Tänään tosin satoi vettä ja rinne oli melko pehmeä ja siinä oli isot urat, kun pääsin laskemaan, kertoi numerolla 55 startannut Honkanen.

Ensimmäisen kierroksen lasku päättyi keskeytykseen toisen väliajan jälkeen. Siinä Honkanen oli vielä hyvinkin menossa toiselle kierrokselle. Kisan voitti USA:n Mikaela Shiffrin, jolle Ranskan Tessa Worley jäi 0,31 sekuntia. Kolmas oli Italian Sofia Goggia jo lähes sekunnin voittajasta jääneenä.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle