Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kermiselle ja Sammelvuolle komea voitto

Kermiselle ja Sammelvuolle komea voitto

 

Kemerovolle täysi pistepotti Pietarista

Tuomas Sammelvuon valmentama Kuzbass Kemerovo teki onnistuneen vieraspelireissun Pietariin.

Kemerovo nitisti Venäjän Superliigan lauantai-illan huippuottelussa viime kauden hopeajoukkue Zenit St. Petersburgin erin 1-3 (22-25, 25-20, 18-25, 17-25).

- Pietarissa oli mahtava tapahtuma, sarjan hienoin halli ja myös suomalaisia paikalla. Pelasimme loistavan torjunta-puolustuspelin, jolla saimme kontrolloitua Zenitin hyökkäyspelin. Ainoastaan saksalaishakkuri Georg Grozer (21/+11) oli välillä hankala pideltävä. Joukkueen yhtenäisyys ja taistelu ovat hienolla tasolla, Sammelvuo kiitteli.

Kemerovon hakkuri Viktor Poletaevin pisti hieman Grozeria paremmaksi ja takoi ristipaikalta tehot 24/+15. Voittajien libero Lauri Kerminen selvisi 20 aloituksen vastaanoton urakastaan kahdella virheellä (50 %).

- Pelattiin todella hyvää lentopalloa, Kerminen summasi tuttuun tyyliinsä hienot vieraspisteet.

Neljän kierroksen jälkeen Kemerovo on sarjassa neljäntenä tilillään kolme voittoa ja yksi tappio.

Soligorskille kauden ensimmäinen tappio

Valko-Venäjän pääsarjassa Sakari Mäkisen edustaman Shakhtior Soligorskin viikonloppu oli kaksijakoinen. Lauantaina joukkue nappasi 3-1 -voiton Stroitel Minskistä, mutta sunnuntaina minskiläiset kuittasivat tappionsa ja veivät pisteet mukanaan samoin lukemin. Shakhtior ja Stroitel jakavat nyt sarjan kärkipaikan - molempien saldo alkukaudesta on 11 voittoa ja 1 tappio.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle