Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Suomi nousi tappioasemasta voittoon

Suomi nousi tappioasemasta voittoon

 

Suomi oli neljän maan turnauksen avausottelussa tyly isännille noustuaan 4-1 tappioasemasta 4-5 (2-0) voittoon Ruotsista. 

Ruotsin erikoistilanteet olivat tänään vaarallisia. Ruotsi teki ottelussa kaikki maalinsa erikoistilanteista. Kaksi kulmasta ja kaksi rangaistuslyönnistä.

– Suomi oli koko ottelun ajan hyvin pelissä mukana. Tarvitsemme todella paljon varmuutta omiin hyökkäyksiin. Tänään olimme huolimattomia maalintekopaikoissamme, kertasi valmentajakaksikko Antti Parviainen ja Ari Holopainen ottelun jälkeen.

– Maalissa Kimmo Kyllönen oli tänään erittäin hyvä. Eemil Fedorov oli pitelemätön kaaren sisällä ja palkintona tänään kaksi maalia. Myös kolmas maali oli ottelun lopussa lähellä, mutta Ruotsin maalivahdin upea torjunta pilasi Emilin hattutempun, valmentajat jatkoivat.

Suomen muista maaleista vastasivat tänään Eetu Peuhkuri ja Tuomas Määttä sekä aivan ottelun lopussa voittomaalin kulmasta laukonut Jimi Heinonen. Samuli Helavuori oli totuttuun tapaan Suomen avainpelaajia.

Suomi kohtaa huomenna paikallista aikaa kello 13.00 alkavassa ottelussa Norjan. Bandypuls näyttää kaikki neljän maan turnauksen ottelut suorana.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle