Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Erika Pykäläinen maailmancupin suurpujottelussa Italian Kronplatzissa

Erika Pykäläinen maailmancupin suurpujottelussa Italian Kronplatzissa

 

Täydelliset olosuhteet hemmottelivat niin alppihiihtäjättäriä kuin myös kisapaikalle saapunutta alppikansaa Italian Kronplatzissa, kun vuorossa oli naisten maailmancupin viides suurpujottelun osakilpailu.

Lähtöviiksellä nähtiin suomalaisittain nuori alppilupaus Erika Pykäläinen, joka starttasi kilpailuun numerolta 52. Ensimmäisellä kierroksella maaliviivan ylitettyä tulostauluun kirjattiin 35:nneksi nopein aika. Kierroksen päätyttyä Pykäläinen oli sijalla 41.
 
- Ensimmäistä kertaa laskin rinteessä, joten siihen nähden tänään oli kyllä huippu kilpailu. Nautin jokaisesta hetkestä, vaikka turhaan hieman jarruttelin. Olen taas yhden kokemuksen rikkaampi, kommentoi Pykäläinen.

Kilpailun voittoon laski yhdysvaltalainen Mikaela Shiffrin 1.21 sekunnin erolla Ranskan Tessa Worleyhin. Kolmanneksi isäntämaa Italian Marta Bassino (+1.57). 

Maailmancup jatkuu miesten osakilpailuilla Wengenissä alppiyhdistetyllä, syöksylaskulla ja pujottelulla 18.-20.1. Suomalaisittain starttiviivalla Andreas Romar. 

Naisten maailmancup pyörii vauhtilajien parissa Italian Cortina D´Ampezzossa 18.-20.1. Suomalaisnaisten kilpailurupeama jatkuu Eurooppa cupin osakilpailussa Sveitsin Zinalissa ja Melchseessä. Seuraava maailmancup häämöttää Slovakian Mariborissa 1.-2.2 pujottelun ja suurpujottelun osakilpailussa. 

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle