Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

U23 miesten 30 kilometrin yhteislähtö venäläisten juhlaa

U23 miesten 30 kilometrin yhteislähtö venäläisten juhlaa

 

Venäläiset ottivat neloisvoiton U23 ikäluokan päätösmatkalla junioreiden MM-kisoissa. Voittoon kiri Andrey Sobakarev. Hopealle hiihti Ivan Kirillov 3,5 sekunnin erolla voittajaan. Ivan Yakimushkin otti pronssia. Yakimuskin ylitti maalilinjan 1,4 sekuntia Kirillovin jälkeen. Venäläisten neloisvoiton täydensi Anton Timashov.

- Se oli raskas kisa, kovassa lumisateessa. Viimenen kierros oli kaikkein tärkein. Halusin odottaa viimeistä kierrosta kärjen takana, päivän voittaja Sobakarev kilpailustaan.

Suomalaisten sijoitukset päivän kilpailussa oli 15. Juuso Haarala 22. Lauri Lepistö 24. Aleksi Parttimaa ja 31. Markus Vuorela.

Päivän paras suomalainen Juuso Haarala oli kokonaisuudessa tyytyväinen MM-kilpailuihinsa, vaikka sprintistä jäikin vähän hampaankoloon.

- Hyvät fiilikset jäi tästä viikosta. Sprintti oli itelle kova pettymys. Siinä oli ennakkoon parhaat mahdollisuudet pärjätä. Sain hyvän tasanpainosen hiihdon tähän päätöspäivälle ja 15. sija. Oon ihan tyytyväinen kyllä, Haarala kertoi.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle