Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Jimi Salonen 7:s kumparelaskun MM-kilpailussa Park Cityssa

Jimi Salonen 7:s kumparelaskun MM-kilpailussa Park Cityssa

 

Jimi Salonen laski 7:nneksi kumparelaskun MM-kilpailuissa Park Cityssa. Salonen lunasti ensimmäisellä karsintakierroksella itselleen finaalipaikan ja taituroi komeasti itsensä finaalilaskulla kärkeen pisten 78.46. Pisteet eivät kuitenkaan riittäneet pitämään paikkaa superfinaaliin vaan Salonen karsiutui ensimmäisenä kuuden parhaan joukosta 0.6 pisteen erolla Japanin Daichi Haraan. 

- Lasku kulki ja kaikki meni nappiin laskemisen puolesta. Tavoitteenani oli saada ehjät laskut aikaan ja ne sain. Tulos hieman toki harmittaa kun jäi niin pienestä kiinni superfinaalista, kommentoi Jyväskylän mogulmaster Salonen. 

Jussi Penttalan ja Topi Kannisen kilpailupäivä päättyi karsintoihin. Penttala oli kilpailun 28:s ja Kanninen 32:s. 

Miesten kumparelaskun maailmanmestariksi kruunattiin Kanadan Mikael Kingsbury (84.89), toiseksi  Australian Matt Graham (81.94) ja kolmanneksi Japanin Daichi Hara (81.66). 

Naisten kumparelaskun voittoon laski Kazakstanin Yulia Galysheva  (79.14), toiseksi Australian Jakara Anthony (78.99) ja kolmanneksi Ranskan Perrine Laffont (78.70)

Lauantaina 9.2. kumpareikossa jälleen taistellaan maailmanmestaruuksista, kun vuorossa on näyttävä parikumparelasku. Kumpareikossa nähdään kaikki kolme suomalaista: Jimi Salonen, Topi Kanninen ja Jussi Penttala

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle



Topi Kanninen

Tiedot

Jussi Penttala

Tiedot

Jimi Salonen

Tiedot