Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Japanin Tazawakon kumparelaskun maailmancupiin osallistuu suuri suomalaisjoukkue

Japanin Tazawakon kumparelaskun maailmancupiin osallistuu suuri suomalaisjoukkue

Suomen maailmancupia kiertävä kumparejoukkue saa lisävahvistusta Eurooppa cupia kiertäneestä challenger -ryhmästä, kun Jimi Salosen, Topi Kannisen ja Jussi Penttalan lisäksi Japanissa kisattavan kumparelaskun maailmancupin osakilpailussa nähdään Aksu Ahvenainen, Miska Mustonen, Riku Voutilainen ja EC:n kokonaiskilpailua johtava Johannes Suikkari.

- Kovan työn ja kehittymisen kautta Eurooppa cupissa on saavutettu hienoja tuloksia kuluvalla kaudella. Nuorten nousevien kumparelaskijoiden menestyksen myötä päätettiin Japanin MC -kisaan lähettää täysi seitsemän miehen joukkue hakemaan kokemusta ja mittaamaan omaa tasoaan maailman huippujen kanssa, kommentoi kumparemaajoukkueen päävalmentaja Eemeli Kallas.
 
Japanin Tazawakossa kilpaillaan maailmancupin osakilpailu niin yksilö- kuin parikumpareissa tulevana viikonloppuna 23.-24.2. Tällä hetkellä Salonen on parhaimpana suomalaisena maailmancupin kokonaispisteissä 10:s.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle



Topi Kanninen

Tiedot

Jussi Penttala

Tiedot

Jimi Salonen

Tiedot

Riku Voutilainen

Tiedot