Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Jimi Salonen 6:s ja Jussi Penttala 14:s kumparelaskun maailmanucpin finaalissa Kazakhstanissa

Jimi Salonen 6:s ja Jussi Penttala 14:s kumparelaskun maailmanucpin finaalissa Kazakhstanissa

 

Kumparelaskun maailmancupin finaali kilpailtiin yksilökumpareissa Kazakhastanin Shymbulak Mountainilla. Finaalikierroksella nähtiin kaksi suomalaista Jussi Penttala ja Jimi Salonen. Salonen taituroi tiensä neljäntenä superfinaaliin pistein 81.63, mutta harmillisesti laski ulos viimeisellä kierroksella. Näin ollen Salonen oli kilpailun 6:s ja Penttala 14:s. 

- Kyllähän tuo nyt harmittaa, että laskin ulos. Muuten oli kyllä hyvä päivä ja hyvää laskemista, sitten tapahtui tuo yksi huono lasku väärään paikkaan. Huomenna vedetään loppuun asti, kommentoi Salonen. 
Ensi kertaa kuluvalla kaudella myös Penttala ylsi finaaliin toipumisen jälkeen. 

- Edellisestä kerrasta onkin aikaa, joten tuntuu hyvältä ja laskeminenkin menee kokoajan eteenpäin. Pikkuhiljaa päästään takaisin sille omalle tasolle loukkaantumisen jälkeen. 

Akseli Ahvenainen kilpailun 27:s ja Topi Kanninen sijalla 28. 

Kilpailun voittoon Japanin Ikuma Horishima voittopistein 81.72, Kanadan Mikael Kingsbury (79.3), Ruotsin Walter Wallberg (78.67). 

Kazakhstanissa maailmancupin finaaliviikonloppu huipentuu parikumparelaskuun. Kilpailuun starttaa kaikki neljä suomalaista: Jimi Salonen, Jussi Penttala, Topi Kanninen ja Akseli Ahvenainen.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle



Jussi Penttala

Tiedot

Jimi Salonen

Tiedot