Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pesäpallon Halli-SM: naisten lopputurnauksen välieräparit on arvottu

Pesäpallon Halli-SM: naisten lopputurnauksen välieräparit on arvottu

 

Naisten Halli-SM-turnauksen alkulohkovaihe huipentui Seinäjoella lauantaina. Lapuan Virkiä kukisti ratkaisuottelussa Seinäjoen Maila-Jussit 1-0 (1-1, 2-1) ja eteni jatkoon. Syksyn välieräjoukkueet pitivät näin pintansa ja lunastivat paikkansa lopputurnaukseen, joka pelataan Porin Karhuhallissa ensi viikonloppuna 9.-10.3.

Välieräparit on arvottu, sillä alkulohkoon A jäi Oulun Lipottarien luopumisen myötä vain kaksi joukkuetta. Lopputurnauksessa pelataan välierät lauantaina ja mitaliottelut sunnuntaina.

Ensimmäisessä lauantain välieräottelussa ovat vastakkain Pesäkarhut Porista ja Manse PP Tampereelta kello 14. Toisessa välieräottelussa Kirittäret Jyväskylästä kohtaa Lapuan Virkiän kello 17. Voittajat pelaavat sunnuntain loppuottelussa kello 16 ja häviäjät pronssiottelussa kello 13.

Pesäkarhut Porista puolustaa kotihallissaan kahdella edellisellä kaudella voittamaansa hallimestaruutta.

Naisten Halli-SM-lopputurnaus Porissa 9.-10.3.
Lauantai 9.3.

Välieräottelu: Pesäkarhut, Pori-Manse PP, Tampere 14.00
Välieräottelu: Kirittäret, Jyväskylä-Lapuan Virkiä 17.00

Sunnuntai 10.3.
Pronssiottelu (välierien häviäjät) 13.00
Loppuottelu (välierien voittajat) 16.00

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle