Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kaksi pronssimitalia Suomeen kumparelaskun Pohjoismaiden mestaruuskilpailuista

Kaksi pronssimitalia Suomeen kumparelaskun Pohjoismaiden mestaruuskilpailuista

Parhaillaan Ruotsin Duvedissa kilpaillaan Pohjoismaiden mestaruuskilpailuja.  Suomen nuoret kumparelaskijat Riikka Voutilainen, 17,  ja Akseli Ahvenainen, 16, päättivät kautensa näyttävästi podiumille. 

Voutilainen laski sarjassaan 62.43 pistettä ja sijoittui upeasti kolmanneksi. Myös tuore junioreiden MM-pronssimitalisti Ahvenainen varmisti itselleen pronssimitalin 78.40 pisteellä . 

- Maistuu hyvältä lopettaa kausi näin. Mahtavat onnistumiset kauden loppuun maistuu kyllä hyvälle. Kotirinteessäni oli hienoa päästä tykittämään, kommentoi Ahvenainen. 

- Mäki oli kivan pehmeä, tykkään laskea keväthangilla. Oli helppo saada lasku kasaan, vaikka jouduin hieman helpottamaan hyppyjäni mutta onnistuin niissä. Ollut hieman vaihteleva kausi, joten on kiva saada onnistunut päätös kaudelle, iloitsee Voutilainen. 
Naisten Pohjoismaiden mestaruuteen Norjan Kristine Gullachsen ja toiseksi Ruotsin Thea Wallberg. Miesten sarjan voittoon isäntämaa Ruotsin Ludvig Fjallstrom ja toiseksi yhdysvaltojen Alex Lewis. 

Jussi Penttala 5:s, Riku Voutilainen 8:s, Topi Kanninen 11:s ja Jimi Salonen 13:s

Huomenna Ruotsin Duvedissa vuorossa parikumparelasku. Kisaviikonloppu päättää kumparelaskijoiden kilpailukauden. 

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle



Topi Kanninen

Tiedot

Jussi Penttala

Tiedot

Jimi Salonen

Tiedot

Riikka Voutilainen

Tiedot

Riku Voutilainen

Tiedot