Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Lehtonen ja Ahtiainen jäivät karsintoihin Kiinassa

Lehtonen ja Ahtiainen jäivät karsintoihin Kiinassa

Riikka Lehtosen ja Niina Ahtiaisen pelit Kiinan Xiamenissa järjestettävässä beach volleyn FIVB:n World Tourin neljän tähden turnauksessa päättyivät karsintojen avausotteluun.

Uuden olympiakarsintasyklin käynnistyminen näyttäisi laajentaneen pääsarjaan pyrkijöiden tasoa, kun Xiamenin karsintojen 27:nneksi sijoitettu ukrainalaispari Diana Lunina - Maryna Samoday oli Lehtosta ja Ahtiaista (karsintaranking 6:s) vahvempi erin 2-0 (22-20, 24-22).

- Fiilis turnaukseen lähtiessä oli hyvä ja odotimme innolla kauden aloitusta ulkona. Peli ei kuitenkaan ollut missään vaiheessa riittävän rohkeaa, eikä aggressiivista. Valitettavasti oma hyvä syöttö ei toiminut ollenkaan - virheitä tuli aivan liikaa. Näin vastustaja pääsi suorittamaan paineitta omaa peliään. Tuolla pelillä ei olisi edes ansaittu voittoa, Lehtonen harmitteli.

Taru Lahti-Liukkonen ja Anniina Parkkinen puolestaan aloittavat Xiamenin urakkansa torstaina suoraan 32 joukkueen pääsarjassa, jossa heidät on sijoitettu 18:nneksi.

Pääsarjan 32 joukkuetta on jaettu rankingin perusteella kahdeksaan alkulohkoon, joissa pelataan suoraan välierät (1-4 ja 2-3) sekä sijoitusottelut (1-2 ja 3-4). Lohkojen kolme parasta jatkaa turnausta 24 joukkueen yhden tappion kaaviossa, lohkovoittajat suoraan kaavion toiselta kierrokselta.

FIVB:n neljän tähden turnausten molempien sarjojen palkintopotti on 150 000 dollaria, josta voittajaparit kuittaavat 20 000.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle



Taru Lahti

Tiedot

Riikka Lehtonen

Tiedot