Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Lahti-Liukkoselle ja Parkkiselle 17:s sija ulkokauden avauksesta

Lahti-Liukkoselle ja Parkkiselle 17:s sija ulkokauden avauksesta

 

Taru Lahti-Liukkonen ja Anniina Parkkinen sijoittuivat 17:nneksi Kiinan Xiamenissa pelattavassa beach volleyn FIVB:n World Tourin neljän tähden turnauksessa.

Suomalaiskaksikko taisteli perjantaiaamuna paikan jatkopeleihin voittamalla alkulohkon ratkaisuottelussa japanilaiset Sayaka Mizoen ja Suzuka Hashimoton 2-1 (17-21, 21-18, 15-11), mutta tie nousi pystyyn 1-2 (21-19, 16-21, 9-15) -tappiolla kiinalaisparille Fan Wang - Xinyi Xia.

- Aamun pelissä muutettiin omaa taktiikkaa, jonka avulla napattiin voitto. Päivän toinen peli oli harmittavasta tappiosta huolimatta meiltä tämän turnauksen paras, Parkkinen arvioi.

17:s sija toi Lahti-Liukkoselle ja Parkkiselle 320 FIVB:n rankingpistettä ja 3000 dollarin palkintorahat. Riikka Lehtonen ja Niina Ahtiainen eivät selviytyneet Xiamenin turnauksessa 32 joukkueen pääsarjaan. Lahti-Liukkosen ja Parkkisen kausi jatkuu toukokuun puolivälissä Itapemassa, Brasiliassa. Lehtonen ja Ahtiainen puolestaan suuntaavat viikkoa myöhemmin Kiinan Jinjiangiin.

Beach volleyn MM-kisat pelataan kesä-heinäkuun vaihteessa Hampurissa. Kisoihin kelpuutetaan kaikkiaan 48 nais- ja 48 miesparia.

- Spekulaatio MM-kisojen viimeisistä paikoista on haastavaa, koska siinä on vielä paljon muuttujia. Varmaa on se, että Ansu ja Taru tulevat pelaamaan Hampurissa kesä-heinäkuun vaihteessa. Toukokuun 6. päivä ollaan tietoisia, mitkä muut joukkueet pääsevät MM-kisoihin, päävalmentaja Kai Liukkonen kertoi.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle



Taru Lahti

Tiedot