Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Jaakko Hänninen kilpailuorganisaation moottoripyörän kolaroimaksi – pitkä toipumisaika edessä

Jaakko Hänninen kilpailuorganisaation moottoripyörän kolaroimaksi – pitkä toipumisaika edessä

 

Jaakko Hänninen koki harmittavan takaiskun, kun hän loukkaantui perjantaina Rhône-Alpes Isère Tour -kilpailun toisella etapilla. Kilpailuorganisaation moottoripyörä törmäsi häneen, kun reitin reunaan oli pysähtynyt auto ja moottoripyörä lähti ohittamaan sitä samaan aikaan pyöräilijöiden kanssa. Moottoripyörä törmäsi Hännisen pyörään ja sen seurauksena Hänninen kaatui rajusti. 

Jaakko Hänninen toimitettiin sairaalaan, jossa todettiin hänen peukalonsa murtuneen ja nivelsiteiden vaurioituneen. Samoin hänellä todettiin rintalastan murtuma rajun iskun seuranuksena.

- Nyt on peukaloni operoitu, laitettu kipsiin sekä rintalasta tutkittu. Sisäelimet on myös tutkittu ultraäänellä. Kova isku aiheutti myös häiriötä sydämen toiminnassa. Mutta nyt olen saanut sen verran lohdullista tietoa, että sisäelimissä ei pitäisi olla mitään vammoja. Olen kuitenkin edelleen Lyonin sairaalassa tarkkailtavana, kertoi Jaakko Hänninen onnettoman tapahtuman vammoja ja hoitoja. 

- Eihän onnettomuudet koskaan tule hyvään aikaan, mutta harmittaahan se toki, että kolarin piti tapahtua nyt. Onni oli tietysti minun puolellani siltä osin, että seuraukset olisivat voineet olla vielä pahemmat. Joka tapauksessa edessä on pitkä toipumisaika, ehkä noin kuusi viikkoa. Ja joudun ja myös haluan olla huolellinen, että kolarista ei jää mitään ongelmia. Tarkoitukseni on tulla Suomeen toipumaan heti kun se on mahdollista, jatkoi Jaakko Hänninen.

Jaakko Hänninen on valmistautunut koko alkukauden sekä harjoitus- että kilpailuohjelmansa osalta elokuun alussa alkavaan WorldTour -ammattilaisuraansa AG2R La Mondiale -joukkueessa.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle